Judaismus > Recepty
Klobásy a salámy
Albert Ahornchen:
Přátelé scháním nějaký recept na jehněčí klobásky a nebo salám. Jelikož se mi na zahrahě pasou beránci tak bych rád jejich maso všestraně využil. Kdysi jsem dělal pro baču nějaké ty omítky tak na pečení a guláše recepty nějaké mám i ty bych rád uvítal.
Předem děkuji :) Albert
gvodrazka:
Apriorně požádáme jehně o souhlas. Po udělení souhlasu jehně jemně ale pevně uchopíme a nacpeme do předem připravených a rozměrově odpovídajících folií. I přesto, že se jehně divně dívá. To proto, že jsme nepřidali příslušné koření. Napravíme to omluvou jehněti, propustíme ho a zavážeme se, že příště si raději vyrobíme opečené brambory nebo vonné, oreganem posypané spaghetti. 8)
Albert Ahornchen:
;D ;D Brambory bez masa jak to můžou jíst, ale receptik je to zajímavý, kdyby měli ještě nějakej neváhaj a zašlou ;D
Tamar:
Hm.. brambory s tvarohem.. ňam to bych si dala..
.ale brambory došly.. :( .. peču chleba, bude chleba s tvarohem..
(ne že bych na ty klobásky neměla chuť.. zvlášť, když něco takového musím brát do ruky, dávat na talířky a cpát lidem do pusy.. ale když si uvědomím, že za dvacet minut v podstatě ani nevím, co jsem jedla.. nakonec to není až tak důležité.. .. Na klobásky a salámek si ještě chvíli počkám.. a i to kdoví jestli..)
na klobásky recept nemám, ale umím vyrobit tvaroh z podmáslí.. :P
Albert Ahornchen:
Brambůrky mam rád dneska jsem je měl s Lučinou došel jsem si je na zahrádku nakopat, jak se ochutnaj nový brambory je se starejma konec.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi