Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Židovský hřbitov v Uh. Brodu.

<< < (3/4) > >>

Tamar:
Já taky nejsem člen žádné židovské obce, místním úřadům je tohle vcelku jedno. Fotit obvykle jde bez problémů.. (jen nevím "před" čím a "po" čem..)

gvodrazka:
Kjan zjevně předpokládá, že hřbitov zpustne ještě hůře. Hodlá zavčasu zdokumentovat stav hřbitova "před" očekávaným zpustnutím a dokumentaci pak konfrontovat se stavem nastalým, tedy "po".
Marcela zachytila už v r. 2008 známky počínající devastace. :(

Kjan_:
 Kjan zjevně předpokládá, že hřbitov zpustne ještě hůře. Hodlá zavčasu zdokumentovat stav hřbitova "před" očekávaným zpustnutím a dokumentaci pak konfrontovat se stavem nastalým, tedy "po".
Marcela zachytila už v r. 2008 známky počínající devastace.   ------------------------ Ó ne ne. Právě naopak, je v tom víra, že stav bude v době dohledné lepší a bude tak vidět, co se udělalo.  Jiná možnost mě vůbec nepřišla na mysl, jsem zkrátka pozitivněsmýšlejícíindividuum.

Kjan_:
Marcela:  Já taky nejsem člen žádné židovské obce, místním úřadům je tohle vcelku jedno. Fotit obvykle jde bez problémů.. (jen nevím "před" čím a "po" čem..)   -------------------   Děkuji za dobrou zprávu, před a po - aby někdo chytrý později neřekl, že se nic pro zlepšení stavu neudělalo.  To se pak těžko dokazuje, a já budu ten, kdo ty staré snímky předloží.   ;)

Kjan_:
Pozn. Další samovolná devastace už prakticky není možná.  Tu a tam nějaké stéblo navíc, jinak budou snímky identické, pokud, doufejme, nezasáhne ruka vandalova.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi