Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Židovský hřbitov v Uh. Brodu.
Tamar:
Já taky nejsem člen žádné židovské obce, místním úřadům je tohle vcelku jedno. Fotit obvykle jde bez problémů.. (jen nevím "před" čím a "po" čem..)
gvodrazka:
Kjan zjevně předpokládá, že hřbitov zpustne ještě hůře. Hodlá zavčasu zdokumentovat stav hřbitova "před" očekávaným zpustnutím a dokumentaci pak konfrontovat se stavem nastalým, tedy "po".
Marcela zachytila už v r. 2008 známky počínající devastace. :(
Kjan_:
Kjan zjevně předpokládá, že hřbitov zpustne ještě hůře. Hodlá zavčasu zdokumentovat stav hřbitova "před" očekávaným zpustnutím a dokumentaci pak konfrontovat se stavem nastalým, tedy "po".
Marcela zachytila už v r. 2008 známky počínající devastace. ------------------------ Ó ne ne. Právě naopak, je v tom víra, že stav bude v době dohledné lepší a bude tak vidět, co se udělalo. Jiná možnost mě vůbec nepřišla na mysl, jsem zkrátka pozitivněsmýšlejícíindividuum.
Kjan_:
Marcela: Já taky nejsem člen žádné židovské obce, místním úřadům je tohle vcelku jedno. Fotit obvykle jde bez problémů.. (jen nevím "před" čím a "po" čem..) ------------------- Děkuji za dobrou zprávu, před a po - aby někdo chytrý později neřekl, že se nic pro zlepšení stavu neudělalo. To se pak těžko dokazuje, a já budu ten, kdo ty staré snímky předloží. ;)
Kjan_:
Pozn. Další samovolná devastace už prakticky není možná. Tu a tam nějaké stéblo navíc, jinak budou snímky identické, pokud, doufejme, nezasáhne ruka vandalova.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi