Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacismus
martindepores:
--- Citace: Marcela kdy 12. Května 2011, 19:47:50 ---ale tohle opravdu není vina těch Romů..
no já osobně bych nějaký ten přídavek brala.. to, že splácím hypotéku a můj bývalý (romský ;D ) manžel neplatí alimenty nikoho nezajímá..
Ono uhlídat četu pracujících vězňů taky není nejlevnější, takže to zase asi nebude ideální řešení..
--- Ukončit citaci ---
Museli by vydělat na svoji obživu, ubytování a plat těch, co je hlídají. Jenže to by asi dělali od nevidím do nevidím. A už by se ozvali ochránci lidských práv. A taky jsou práce jako kompletace el. součástek a to klidně na cele dělat můžou. Moje tchýně taky kompletovala vypínače. Přivezli jí domů čtyři bedny a když měla čas, tak cvakala součástky k sobě.
Jinak pravdu máte, že tohle není chyba Romů ale chyba v nastavení zákonů a v celé společnosti. Osobně jsem přesvědčený, že právě Romům nejvíc ubližuje naše štědrá sociální síť.
P.S. ten vtip s medvědem je excelentní
Talmid:
hlídat můžou dozorci venku jako vevnitř a armáda beztak nemá krom výcviku co dělat
Nebo by mohli pomáhat odklízet trosky po povodních
Tamar:
vy ste prima plánovači.. tak hurá do toho.. ať to funguje..
martindepores:
Marcelko: jestli moje chabé právnické vědomosti stačí, je neplacení výživného též trestným činem. Tož buďte vítána v řadách obětí romské kriminality. ;D Jinak Vám vřele doporučuji přečíst si knihu: Bert Helliger Rodinné konstelace Imperativy lásky. jste chytrá holka, určitě Vám při jejím čtení dojdou některé věci, které někdy můžou člověku uniknout. Sice je to knížka velice hutná obsahem, ale vy se s ní určitě popasujete k Vašemu dobru.
gvodrazka:
"...chyba v nastavení zákonů..." ? :D Kdo "nastavil" zákony? A kdo "nastavil" sociální síť? ;D No kdo? A jsme u voleb a volebního systému. Ocitáme se u absence politické odvahy. Sociální síť má svá pravidla fungování, platící univerzálně - bez rozdílu etnika. (Je zde doufám jasné, že nelze přijmout jiné vyhlášky pro Romy a jiné vyhlášky pro dominantní etnikum.) Pokud poslanci-zákonodárci najdou v sobě politickou odvahu přijmout velice nepopulární zákonné zásady ve sféře sociálního zabezpečení, směřující proti sociálně nepřizpůsobivým Romům, pak pro příští volební období končí, neb drakonická opatření v sociální sféře dopadnou sice na poměrně malý segment asociálů, avšak souběžně i na drtivou většinu méně dramatických sociálních případů. ;D Tento elektorát se následně postará o zemětřesení ve Sněmovně. :D
Za další: problém odpracování náhrady škody v lochu nespočívá v nechuti vězňů k práci, nýbrž téměř v nemožnosti u soukromníků tyto vězně zaměstnávat. Je s tím spojeno mnoho komplikací (povinný dozor a ostraha, zdravotní péče apod.) Zkrátka více škody než užitku. Když nějaký cowboy vypálí od boku momentální nápad, že by vězňové měli třeba jít stavět dálnici, tak je třeba přispěchat s mokrým ručníkem a zchladit mu čelo. Vězně může zaměstnávat jen stát. Takže pro realizaci takového záměru by se musel vytvořit speciální státní podnik, po celé délce staveniště by se musely hnát ostnaté dráty, stát věže a pendlovat ostraha..... :D
Jediné řešení ? Tyran, diktátor, despota, eventuálně dobrotivý mocnář, císařpán František Procházka.... ::) ::) Co? ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi