Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacismus
martindepores:
--- Citace: Marcela kdy 12. Května 2011, 13:42:54 ---nevím.. nevím.. nevím..
můj muž pracovat chtěl, ale kolikrát nepracoval.. a někdy taky nechtěl, protože ho to věčné postrkování a ponižování už sralo a taky to nebyl žádný beránek.. chodil sbírat staré železo na stavby.. chodila jsem s ním.. s kočárkem..
nic o tom životě nevíte..
--- Ukončit citaci ---
Nebude to všechno spíš o motivaci? Když mám dobrou motivaci ukázat, že jsem v něčem opravdu dobrý, tak to dokážu. Vždycky se v životě najdě něco, co člověka štve. Jenže je to o tom to překonat a jít dál. Taková zdravá zarputilost není ani trochu na škodu. ;)
Tamar:
--- Citace: Zina kdy 12. Května 2011, 13:47:49 ---Milý pane gvodrazko :) Jsem schopná i bez kotlíku přežít v lese.Mám za sebou několik pobytu v přírodních podmínkách.Bez zakoupeného jídla jsem přežila a k mému dobru i s úbytkem váhy.A nemít jinou možnost,zvládl by jste to také.
PS. ;) Pro začátek mohu nabídnout školu v přírodě,není až tak extremně náročná.Jeden den s dětmi se staráme sami o sebe.
--- Ukončit citaci ---
hi hi hi.. bingo.. 8) .. v našich přírodních podmínkách bez koupeného jídla to jde jen když ukradnete brambory na poli.. :-))))))))))))).. naše děcka to zkoušely na Šumavě a byli z toho řádně zdecimovaní..
Tamar:
--- Citace: martindepores kdy 12. Května 2011, 13:52:07 ---Nebude to všechno spíš o motivaci? Když mám dobrou motivaci ukázat, že jsem v něčem opravdu dobrý, tak to dokážu. Vždycky se v životě najdě něco, co člověka štve. Jenže je to o tom to překonat a jít dál. Taková zdravá zarputilost není ani trochu na škodu. ;)
--- Ukončit citaci ---
jo jenomže furt dokola někomu něco dokazovat člověka po čase docela otráví..
Zina:
Milá Marcelko.Byla jsem několikrát v Beskydech.Jedli jsme houby,ovoce.neměla bych to psát,ale i ptačí vejce a zajíce.Musím říci,že jsme opravdu celé dny mysleli jak se zasytit.
martindepores:
--- Citace: Marcela kdy 12. Května 2011, 13:55:52 ---
--- Citace: martindepores kdy 12. Května 2011, 13:52:07 ---Nebude to všechno spíš o motivaci? Když mám dobrou motivaci ukázat, že jsem v něčem opravdu dobrý, tak to dokážu. Vždycky se v životě najdě něco, co člověka štve. Jenže je to o tom to překonat a jít dál. Taková zdravá zarputilost není ani trochu na škodu. ;)
--- Ukončit citaci ---
jo jenomže furt dokola někomu něco dokazovat člověka po čase docela otráví..
--- Ukončit citaci ---
Tak se radši nechám otrávit a vzdám se něčeho, co je dobré? Taky postoj.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi