Všeobecná kategorie > Hyde Park

aktuálně

<< < (7/8) > >>

Tamar:
Opět aktuálně..

Před chviličkou dal jeden můj známý
https://www.facebook.com/temani.original
 na fb toto upozornění: פייסבוק יכול להיות זירה חברתית נפלאה. אבל כשזה מתחיל לרדת לפסים אישיים או פוליטיים, זה כבר נהיה לא נעים...
אומרים שב15.5 מתוכננת מתקפה של האקרים פלסטינאים על חשבונות פייסבוק של ישראלים כשהמטרה לשלוח חומר תעמולתי מתוך חשבונות פייסבוק ישראלים
אז תהיו זהירים - לא ללחוץ על לינקים חשודים
Máte někdo pocit, že by to bylo vhodné přeložit a poslat dál?

Talmid:
Pakliže jste si toho ještě nevšimli, tak bych rád upozornil že ve zprávách na titulní stránce jsou viry, tak si je přečtěte radši ve zkratce na Facebooku. 

Scooolie:

--- Citace: Talmid kdy 15. Května 2011, 20:38:08 ---Pakliže jste si toho ještě nevšimli, tak bych rád upozornil že ve zprávách na titulní stránce jsou viry, tak si je přečtěte radši ve zkratce na Facebooku.

--- Ukončit citaci ---

Nevšimli. V kterých zprávách a jaké viry?

Talmid:
No možná je to jen chyba na mém přijímači, ale hlásí mi to asi 6 varování na každé stránce. Ignoroval jsem to a nic se snad nestalo, ale kdyby něco, tak aby jste to věděli

Scooolie:
Mě Eset nehlásí nic. Proto bych (zcela vážně) potřeboval vědět, co se hlásí u Vás (přesně jaký typ viru, zda v každé zprávě nebo jen v některých, apod.) Zřejmě půjde o bug a antivirák reaguje nelibě na některé z rozšíření (ten plugin na hodnocení příspěvků v úvodu nebo na plugin na sdílení v závěru), ale přesto bych raději věděl, o co přesně jde. Díky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi