Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Sčítání
gvodrazka:
Dear Chaje: :D
Svojí vlastní úvahou jste dospěla k závěru, že když na to přijde, ochrana osobních dat může být prolomena skoro pokaždé, pokud k tomu bude existovat něčí vůle.
Sčítací formulář je něco podružného, něco, co nemůže nic ovlivnit. Ve sčítání a statistické evidenci bych problém neviděl. Antisemitismus nebude méně intenzivnější, nevyplníte-li kolonky č. 11. a 12. Mám snad chodit kanálama a pohybovat se přískoky od zdi ke zdi?
Mnou již jednou zmiňovaný Jack Oplatka z povídky E.E.Kische byl hrdý na to, že je žid a zároveň i na to, že jako žid nevypadá.
Já kolonky č. 11 a č. 12 vyplňuji. „Židovská“ a „Federace židovských obcí…“
Keine cores. Gut šabes. :D
chaje:
to gvodrazka: mě jde spíše o děti, abych je do budoucna neohrozila...o mě mi ani tak nejde...:-( je to těžký...
to scoolie: včera jsem slyšela (neověřeno), že už evidují odmítače, prý jich je nějakých 8,5 tisíce, kteří odmítli převzít formulář...říkal mi to jeden z nich...prý je to někde zveřejněno....ono by to mělo význam, ale muselo by jich být tak o dvě nuly víc...
chaje:
gut šábes ;)
Tomsik:
Po fajsbuuukove vyzve "Hrde se prihlasim k tomu, ze jsem ateista" skutecne nemam problem vyplnit viru, samo jde jen o podporu prerozdeleni verejnych penez, sam jsem nazoru ze cirkev se ma uzivit sama, ale na druhou stranu - uvidime kolik lidi se k vire skutecne nakonec prihlasi, bude to spis zajimavost nez prakticka vec, jako cele scitani...
Pepino65:
Já jsem nevyplnil ani jednu z předmětných kolonek, i když jsem ateista. Nevěřím celému sčítání, vyplním nezbytné a některé kolonky budou vyplněny nic neříkajícím způsobem - jiný, jiné, jinak. Všimli jste si, že některé kolonky z minulých sčítání vymizely, za to přibyly nové. Jistě svým způsobem je to logické, nač se ptát po standardech let minulých, ale v těchto končinách, pravda nejen v našich, se vesele kupčí s různými databázemi, proč někomu dávat něco zadarmo. Tam, kde musím uvést rodné číslo, přestává být sběr dat anonymní. Konečně, sdělení, že výstupy budou zanonymizovány, bylo zpochybněno již v reklamě na sčítání. Hasičí budou data využívat pro případné zásahy - bum, takže to je první trhlina. Kdo to dostane další? Na závěr: přiznám se, že jsem srab, kdybych byl odvážnější, rozhodně ode mne ty cáry papíru nedostanou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi