Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Změny na fóru

<< < (9/18) > >>

chaje:
Nemůžu se dostat na diskuzi pod články. zde na foru jsem už dávno registrovaná, ale pod články se nedostanu, zkoušela jsem i novou registraci, ale opět nic. Napsalo mi to, že mi bylo odesláno heslo, ale ani za 24 hodin nic nepřišlo. Mohou mi administrátoři poradit, co s tím mám dělat? Díky Chaje

Tamar:
ona tam nějaá diskuze je?? .. já jsem si doteď myslela, že to prostě celé ještě nefunguje.. mě to ani netvrdilo, že je posílané nějaké heslo..

Vader:

--- Citace: chaje kdy  5. Dubna 2011, 11:44:25 ---Nemůžu se dostat na diskuzi pod články. zde na foru jsem už dávno registrovaná, ale pod články se nedostanu, zkoušela jsem i novou registraci, ale opět nic. Napsalo mi to, že mi bylo odesláno heslo, ale ani za 24 hodin nic nepřišlo. Mohou mi administrátoři poradit, co s tím mám dělat? Díky Chaje

--- Ukončit citaci ---

Zkuste se, prosím, podívat, jestli nemáte potvrzovací mail ve spam koši. Systém vás nevyblokoval, mezi uživateli jste vidět, no spam mark, no ban (divné, divné, vždyť jsem zabanoval půl planety  ??? :D :D ), při simulaci (registrace + zaslání hesla + vyžádání nového hesla + reset hesla + login) vše OK, za 42 sekund hotovo.
Při vyžádání nového hesla je třeba kliknout na odkaz v mailu, aby se vyresetovalo; následně vám za pár sekund přijde heslo nové.
Zbytek na PM, na soukromí jsem pes...teda vlk, nebo tak něco.

Vader:

--- Citace: Marcela kdy  5. Dubna 2011, 11:54:00 ---ona tam nějaá diskuze je?? .. já jsem si doteď myslela, že to prostě celé ještě nefunguje.. mě to ani netvrdilo, že je posílané nějaké heslo..

--- Ukončit citaci ---

Nikoli Marse, není tam diskuse, ale možnost okomentovat článek. Před tím ovšem doporučuji přečíst si pravidla (v horním menu vpravo).
Tato možnost byla přidána dodatečně, v počátku byla záměrně neaktivní.

Tamar:
jo, jasně.. já jsem myslela ty komentáře ke článkům..

mě tam zmátlo, že se ukázala registrace na stránku WordPress a tam už zaregistrovaná jsem, ale to tam nefungovalo.. hi hi.. Nejspíš, že ona je tohle trochu jiná stránka.. že. .

.. kdo se nezeptá zůstane hloupej.. .. :p .. už mi to funguje..

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi