no a proč se mi moje příspěvky zobrazují červeně a notickou, že čekají na schválení??
Bylo to jen pro první příspěvky, test funkčnosti. Nevidím v moderaci žádný neschválený příspšvek, zato vidím tvůj tady na fóru
aha.. ty je vidíš a ostatní nee?
Koho ?
kódy bych mohla vkládat ručně, kdybych je znala - ve starém fóru se mi zobrazily automaticky..
Nejsou potřeba, ale můžu ti hodit seznam, případně mrknout, jestli jejich nabídku lze vynutit. Ovšem základní BB určitě znáš, jen o tom nevíš
hranatá i kulatá fungujou, ale tvrdím, že formátování blbne..
Netvrdím, že ti nemůže blbnout. Proto budu rád, když mi přes PM (SZ) dá káždý vědět, co a kde mu konkrétně blbne. Pokud půjde, napravím. PM typu "blbne to" hážu do koše. Pro začátek si v editoru klikni na ikonku úplně vpravo, kurzor v červených hranatých závorkách. Třeba uvidíš něco víc...
když naformátuješ jeden odstavec kurzívou, přenáší s to i na další odstavce i když ji tam už nechceš mít a nejde to vypnout!!
Tož to zkusme. Pohádka o třech odstavcích.
Byly nebyly, vyskytly se tři odstavce ve wysiwyg editoru. První se jmenoval Dlouhý, i když zrovna moc dlouhý nebyl. A protože byl tak dlouhý, pořád se klátil na stranu, takřka kurzívovitě.Druhý dostal jméno Široký. Nebyl o nic širší, než ostatní odstavce, ale pohádka je holt pohádka. A když už jse tak jmenoval, nafasoval od editoru BB kod "b" v hranatých závorkách, aby to vyniklo.A ten třetí, ten se jmenoval Bystrozraký. Pravda, pro odstavec je to hodně hloupé jméno, ale když už testujeme, tak ať to stojí za to. Bystrozrakostí prý svědčí koukat do zelené barvy, čemuž nevěřil ani ten odstavec, ani já. Komu kdy zlepšilo zrak zírání na lybijskou vlajku ?
Takže si to shrneme a
podtrhneme. Například není na škodu před odesláním příspěvku místo čudlíku "poslat" zkusit čudlík vedlejší, "prohlédnout". Prohlížení + zobrazení zdroje, nejen spoléhání na editor, je věc užitečná. A pokud něco vypadá vysloveně fuj, máme nahoře druhý čudlík zprava, který má popis "zrušit formátování".
jaký otazník? jaká mísa? - tady jsem taky mimo..
hehe .. jsem asi konzervativní.. co kdybyste udělali dotazník? :P (hihi.. jakobyste neměli nic důležitějšího na práci.. že vaderku..)
Dotazník, mea culpa, překoukl jsem se. Chceš slyšet stručnou, nebo květnatou výmluvu
?
chápu.. ale chci své oblíbené a staré heslo, které mám všude kromě přihlášení na peněžní účet..
NEPŘIPADÁ V ÚVAHU A NEDĚLÁM SI SRANDU nevím, co to znamená rezidua
V tomto kontextu zbytky a pahýlky formátovacích značek, BB a podobně.
Za chvíli se zaregistruju jako testovací uživatel, schválím se, otestuju, a pak se smažu. Uvidíme, co to přinese.