Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Egypt a Tunis

<< < (13/84) > >>

bibin:

--- Kód: ---https://abcnews.go.com/WNT/video-christianne-amanpour-meets-egyptian-president-hosni-mubarak 12833970
--- Ukončit kód ---

bibin:
dodávám, že jsem se snažil se držet instrukcí, něco jsem nezvládl aby to šlo otevřít zde a diskutovat o tom také zde, Pomoc ocením.

bibin:
Obr na Nilu už týden stůně. Ovšem, zimnici odskáčeme my. Gut šabes.

bibin:
Hillary Clinton dnes prohlásila, že tak jako chtělo Německo po pádu berlínské zdi sjednocení ihned, a muselo rok čekat na jednotnou marku a spojení východu se západem, tak si Egypťané "musejí počkat na odchod Mubaraka". Tak to  zatím vypadá, že ten starý pardál ten tlak idiotů, chaotů a fanatiků ustál. I miei rispetti, signore Mubarak !!! Klobouk dolů... :)

Scooolie:
Samozřejmě. Věřil jsem mu a on důvěru nezklamal  ;) Oproti katastrofickým scénářům to vypadá velmi dobře. Armáda je zdrženlivá, ale nepřidala se k silám převratu a prezident prokázal, že je voják a ne nějaká hromada rosolu. Teď ještě do voleb dostatečně zdiskreditovat Muslimské bratrstvo a obměnit Národní demokratickou stranu (už se začalo, demisi podalo celé vedení) - a v září to vyhraje Omar Sulejman.
Sláva Mubarakovi!  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi