Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Egypt a Tunis

<< < (80/84) > >>

zoom:
Dosud převezen nebyl (Mubrak) je pořád v Sharm el Sheich. Ale má být v blízké době převezen. Doufejme, že mu nebe bude milosrdné i když jeho "konto" je jistě velni zatížené.
Kromě toho jsou (syrské) tanky již v Damašku, a není proto, aby zkoumaly pevnost silnic.
Co se děje v Lybii asi nikdo pořádně neví.
No a i Izraeli je také celkem dusno (nemyslím meteorologicky). 

gvodrazka:
Milí čtenáři: mon cher ami Bibin i já Vám jen osvěžujeme v pamětech pojmy, které jistě sami dobře znáte. 
Pokud vnímáme Muamara jako rostlinný druh, pak refugiem chápeme území jeho výskytu (skoro se to blíží pojmu "biotop").  :D   
Z tohoto hlediska už samotná džamahirija je jeho refugiem. O asylum by se jednalo, kdyby se Muamar ujal povolání prodavače knih a brožur ve vatikánském pouličním kiosku.  ;D

Větší starosti mi činí mediálně šířená aktuální informace, že Al Kajda tajně umístila někde na území EU jadernou nálož, kterou odpálí, jakmile bude dopaden Ussáma a způsobí tak nukleární peklo.
Dvě věci:
1.Předpokládám, že shodou okolností bude oznámeno, že došlo k zatčení Ussámy přesně v momentě, kdy dojde k havárii reaktoru v některé ze stovek evropských jaderných elektráren.
2. Diverzní jaderná nálož Al Kajdy bude s určitostí uschována právě někde v nějakém legitimním jaderném zařízení, kde její radiace nebude nápadná.

Myslel bych proto, proč v osobě Muamara zabíjet slepici, která snáší zlatá vejce? Všichni víme, jak nesnáší Al Kajdu, tak proč by nám s jejím odstraněním nepomohl v Evropě? Místo toho mu (teď už i kámoši z Itálie) bombardují jeho refugium...

Takhle to vypadá, že co nevidět dojde k havárii jaderné elektrárny (shit :-X ) Al Kajda uskuteční svoji nukleární diverzi... 

martindepores:
Jsou tu mnohé hezké návrhy, co s Kaddáfím  :)  Mně osobně na celém tom arabském problému silně vadí jedna věc, a sice přeangažovanost EU, potažmo NATO. Myslím, že by nebyl zas až takový lapsus nechat arabský svět na pokoji, ať si to vyříkají všemi dostupnými komunikačními prostředky mezi sebou. Neb mám velice silný pocit, že EU ani pořádně neví, koho vlastně podporuje. Nehledě na to, že čím déle budou nepokoje trvat,  tím míň času a energie zbude arabským diktátorům, aby přemýšleli o tom, jakou neplechu by ještě mohli Izraeli provést.

gvodrazka:
Exactly!  :-*

Tomsik:
Ze by Syrie take sla cestou revoluce? Co na to rika Izrael? Nevyjadruje se?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi