Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Egypt a Tunis
bibin:
https://pics.livejournal.com/eyra_0501/pic/00179pq9 to gv.(prosím rozbalit)
gvodrazka:
God almighty! :-*
Bibin opět potěšil mé staré srdce tímto malým klenotem filatelistické polygrafie. Můj Hoch Muammar tam vypadá švarně jak Charlie Chaplin zamlada - a také trochu jako vysloužilý dragoun s červenou loďkou Martin Kabát z "Hrátek s čertem"... :D
Razítko svědčí o tom, že v Libyi už v r. 1982 fungovaly pošty ! Nepřetištěný barvotisk by mohl být pokládán za fikci, ale zde je patrno, že známka skutečně prošla poštovním oběhem.... Och, jaká vzácnost ! Hlasem tygřice zjišťující, že jí chybí jedno mládě, řvu: "A já ji nemám!!" :( Myslím, že je to důvod započít korespondenci s Tripolisem... ;D
Peníze od Ashonové nebudou vráceny - budou "vyúčtovány" ... ;D
Muammar si teď bude pečlivěji vybírat své přátele a jen tak někde v EU nerozbije svůj stan...
bibin:
ano, gv. Martin Kabát ;) , to je velmi vtipné. Škoda, že jsme toho Džalíla a tu Dernu/seu Benghází/ nestihli...tak mne napadá, že taková emise (nevím, jak by to šlo...nerozumím polygrafii cenin) by mohla mít skryté Muammarovo kopýtko v podobě nápisu v ivrit (zhruba "territoire dependante israelienne") a nominálem. Jde o to, aby nápis vystoupil až po časově teplotní expozici, nebo pod UV. To by bylo radosti, to by dupali po SVÉ korespondenci.... :)
bibin:
poté, co povstalci odebrali satel. telefony novinářům do svých kapes, povstání není zpravodajsky kryto. Ale mne by zajímaly ty důkazy, že Muammar platil Sarkimu volební kampaň. Tak tu další nebude mít (Sarki) ani ve snu. Dobrá je i fotka mrtvoly v košili, natlačené povstalci za knipl spadlé L-39... je to prý Su-22 a muž v košili byl pilot (nelétá se v kombinéze?).
bibin:
Sarkozy na levelu velitele Irské osvobozenecké armády Iana Andersena. Tak to mu nepřeju. To se snad už ani v náručí Cameronově nevypláče. Vlastně, má na to Carlu. Jistě také placenou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi