Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Egypt a Tunis

<< < (38/84) > >>

bibin:
Silvio volí podvědomě. V Libyi kromě palem strom nalézti je obtížné, takže osud "vzoru" v repp. soz.italiana mu nehrozí. Navíc, jistě spojí příjemné s užitečným a vyhledá (si) v poušti nové talentky. Na rozdíl od Říma pod všetečným dohledem Otce (co má též zkušenosti s croce nera... nikoli rosso - a ještě zahnutým), může hledat talentky od devíti let. Btw. ta "jeho" Maročanka jako by měla hodně nad dvacet...

gvodrazka:
 ;D  Bazilika Santa Croce (incurvata nera) - to by znělo lépe, byť otrocky, než Santa Svastica  … Ale buďme shovívaví k B16 – teď napsal zase něco o exoneraci židů ohledně smrti nazaretského…

Žijeme v době techniky - na co stromy (a hloupě alibistické historky ze Švejka o marném hledání stromu k provedení exekuce ve stepi), autojeřáb by to spravil, natolik by kreativní v Libyi určitě byli...  ;D

Ruby je už skutečně na pokraji klasifikace „urnový háj“…    :( :( 

K meritu: když vidím ty nešťastníky, ondající se pouští s otřískanými AK nebo RPG a lezoucí po T 55, nemaje žádné impozantní bojové zkušenosti Afrikakorps či Highlanders, ba ani Grazianiho, připadá mi to jako bezcílná patová honička v dunách …. Pociťuji jistou rozmrzelost nad tím, že se neděje nic heroického, výrazně dějiného a všechno se stává rozplizlým jako zákopová válka WW-I... Když chce člověk provést efektní letecký atak, tak tam zase jako na potvoru překáží ropná rafinerie... Nikomu se nechce provést grandiózní vylodění se ztrátami na životech v  pětimístných cifrách a nikomu se nechce potápět letadlové lodi... Mizérie.  :o  Kdyby aspoň ten tisk více lhal...  :(

bibin:
každopádně válka je vůl...takže ještě, že se můžeme opřít o tu klasifikaci Maročanek (znám jednu), Jemenek (znám dvě) a přestanu....( s počtama hned). Jo, dluží nám stejná sdělení, jaká byla v 62 (Powers sestřelen a U-2 vyfotili "dozrávající kubánské raketové plantáže před sklizní"). Novinářští hejlové píší o válce (nebo Holubové) a zapomínají, že podněcování a příprava podněcování v normální společnosti "něco" stojí. Logos mi nějak uniká. Asi indispozicí. Libyjci si prodávají ropu z útrob území, nad nímž se nalezli a žijí, a Američané platí zelenými papírky federálních rezerv, o nichž sýčkové říkají, že nejsou  myšlenkou i realitou americké. Jaký rozdíl. To raději k těm Paridovým volbám....ovšem bez těch  známých konců...

bibin:
nebo soudům... ;) moc se mi líbila spontánnost "nové vlády v Benghází" na France 24. Jednak je jich třicet, druhak vybírají dary (peněžní) do barevných plastovích kbelíků, dále všichni hovoří plynně anglicky (slyšel jsem jen tři), což je věc, která dělá normálně i edukovaným Arabům problém, zvl. africkým, no a doma jsem byl, až když do kamery dva z dalších (co nehovořili) udělali "véčka" a odspěchali berouce dva schody najednou kamsi jinam. Uplně jsem omládl. Zpět v 89...jenom nevím, jak se ty bengházské oběti jmenují. Ben Šmíd, Ibn Martin, aš-šmíd...a tak dále a tak podobně???Hmmmm :o

bibin:
právě jsem se dodíval na video z bojů o Bregu, kde 20 osob (všichni v civilu) zajali (drží pět vousáčů vzor vousů Ahmadínežád) černocha " V UNIFORMĚ". Nakládají (mu) a nakládají (ho)...do bílého auta. Čímž se VÍ co chci říci (byť většina aut a Africe, btw. jsou bílá). Každopádně, vousáči v životě neslyšeli o Ženevské konvenci (černoch v maskáčích a kanadách).... :'(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi