Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Egypt a Tunis

<< < (33/84) > >>

bibin:
mám před sebou foto údajného libyjského pohraničí. Samí muži. Jeden vedle druhého.Otázka...vy byste prchali, a ženy a děti byste nechali bezcitně napospas šajtánovi v Tripolisu? JISTĚŽE NE. Pak je možnost, že ti muži mají své ženy a děti  NĚKDE DOMA ALE NIKOLI V LIBYI DOMA. Ale pak to jsou gastarbeitři, vracející se DOMŮ. Respektive, z Tripolska jdoucí "směr bezpečí" do Tuniska. Kdo může takto "prchat"? No Egypťané. Přes poušť nemohou, propagandě podlehli, tak teď je propaganda VYUŽÍVÁ. Navíc, dál je bez peněz a dokladů nepustí Tunisané, nikoli Libyjci... :-[

bibin:
milá a ctěná paní zoom. Správně jste napsala, že pro muslimy je Muammar "muslim". Nejsme muslimové...pro nás, je-li tvrzení pravdivé, je (skoro) jedním z nás. Ani se mu nijak příliš nefandí...v Libyi je zdravotnictví zdarma, včetně léků a stomatologických náhrad, školství též zdarma, včetně plně hrazeného studia v zahraničí se stipendiem, každý Libyec, chce-li, je mudir, a jen řídí, a za to chce Muammar jen trochu loajality. Na Libyjce v tom pekle pracovali imigranti. A je otázka, zda Libyjec dá  přednost jednou týdně schůzi lehce šíleného "zeleného"lidového výboru, nebo se nechá po Sahaře raději honit demokratickým exekutorem...a daněmi. Kaddáfí je viditelný velký bratr. V amerických předměstích, a nejen před tabulí, vládne neviditelná džungle. A vadí to někomu? Zjevně nikoli...

Tomsik:
Tak ze by dnes v noci? Nebo az zitra? Kde jsou sakra spojenecke jednotky, nebo tam jiz jsou, taky mozne...? :)

gvodrazka:
Netoliko mu fandím, jako spíše se touto půvabnou rodinnou avantýrou (s politickými důsledky) bavím.  8)

To je bez diskusí, že pro muslimy je muslimem.  O tom se přece nepřu. Chicht. :D
Zatím na jeho muslimství doplatili jen muslimové. Chicht.  :D Světem dokáže zahýbat jen našinec, to je holt marný…. chicht. :D Pořád mi nejdou z hlavy ty šesticípé hvězdičky na jeho portrétech. Jak se to ti muslimové, pro které je muslimem (a to ještě PANEM muslimem), mohli z jeho genealogie domáknout tak pozdě?  ;)

Geny, táhnoucí ho k sebevzdělávání, střetávající se s geny beduínských náčelníků, vedly k syntéze individua, na které historie nezapomíná. Sabta a její incest ?  Obávat se důsledků je totéž, jako předhazovat něco rodině Madoffů ohledně slavného Bernieho, na kterého rovněž historie nezapomene.  :D

Evokuje mi to svěží povídku Mše Jacka Oplatky od E.E. Kische. Reportér se v závěru povídky, resp. interview s Jackem, zvaným Oplatka (famosní židovskou postavou pražských lokálů), rozčiluje nad skutečností, že jednooký Jack (dříve Kobi) zaskočil ze známosti jednomu farářovi při mši na místo onemocnělého ministranta. „Jak jste jako žid mohl sloužit křesťanskou mši?!“ Nato Jack po něm loupne vztekle svým jediným okem a odsekne: „Jak bych jí mohl sloužit jako žid, když jsem jí sloužil jako křesťan, vy chytrej?“

bibin:
máte fenomenální paměť :) to já bych toho Kische musel najít a ocitovat...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi