Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Palestinske teroristky

<< < (2/5) > >>

zoom:
Při četbě analytikova příspěvku mi tak trochu vstaly hrůzou vlasy na hlavě, co teď když se Hamas předvádí v celé svě "kráse" sem tahá kriminální živly, které si v Praze vyřizovaly účty. Pak jsem si jaksi z rozmaru pustila na internetu zprávy CT1 v 15.00 a tam byl velice dlouhý a jako první příspěvek právě o tomto lumpovi s detailními a dlouhými záběry. Nevím jestli to je záměr, ale v kontextu to pro nezasvěceného mohlo klidně vyznít jako součást teroristického průšvihu ze středního východu importovaného do Prahy, takže mi nezbývá než s politováním pochopit lidi typu analytik, protože si sama nejsem jistá jak bych reagovala po takové masáži.
Jinak jen pro inormaci = asi to víte už odjinut - na Sderot zase přilétly kasámy. Bohu díky nikdo nebyl zraněn. Na přechodu Erez to bylo horší, tam Hamasovec střílel do palestinců, kteří chtějí do Izraele - anebo na izraelské vojáky. Zatím  není úplně jasné jak to bylo.

mrstejskal:
Od toho nás ale Bůh stvořil s mozkem, abychom  ho používali. Lidi jako analytik netřeba omlouvat nebo "chápat", ale stavět před ně jasné argumenty, třebaže oni se o nich budou vyslovovat krajně nelichotivě(ne analytik, ale jiný mudrlant, když včera obhajoval "legalitu" tzv. palestinského státu,  označil moje stanoviska na jiném webu jako "zvratky" a když nevěděl kudy kam, označil mě  za žida, třebaže já jsem se nikoli  vlastní vinou narodil jako Čech). Pletou jedno přes druhé,  fíky  mísí s  datlemi, nejsou s to(anebo nechtějí, což je horší) rozlišovat,  jak analytikův příklad jasně ilustruje. Přitom nikdo nikdy netvrdil, že Izrael je rájem na zemi, kde žijí samí sionističtí andělé, alebrž normálním moderním státem se vším všudy, tedy i mafiánskou kriminalitou(pohříchu importovanou z kremelské Říše zla). Že tím ti pitomci, jako byl onen, který si spletl pražskou ulici Na Příkopě s mafiánským ringem, kazí  trestuhodným způsobem reputaci Izraele, je nad slunce jasnější, ale když už je někdo hází do jednoho pytle se skutečnými  palestinsko-arabskými teroristy, tak je to s prominutím ťunťa. Co  víc k tomu dodat?

zoom:
Ovšem otázkou je kdo jsou ti "ťunťové", kteří za peníze daňových poplatníků manipulují obyvatelstvem? A také je třeba si položit otázku v čím zájmu tak činí.
No a k té izraelské mafii - musím Vás opravit, ten chlapec z Ruska byl jenom vykonavatel, jeho chlebodárci byli mafiani původu severoafrického, kteří tady v Izraeli už léta působí. Stejně jako na univerzitách najdete představitele všech skupin Židů tak je najdete i v mafii.  ::)

Max:
Většinou jsou to hlupáci a ignoranti. Hledají možnost rychle napsat článek a musejí k němu přidat nějaký titulek, který přiláká čtenáře.

Co se prodá lépe: "Izraelec, střílející v Praze, vydán do ČR" nebo "Izraelský terorista bude souzen za útok v Praze" ? Pro čtenáře, který na první pohled neví, o co se jedná, je jednoznačně přitažlivější onen bulvární výkřik....

Smutné. Ale dnes už v ČR neexistuje nebulvární deník. Asi nejvíce se ještě drží Lidové noviny, ale i ty už se věnují popisu "pejska Paris Hilton" a podobným zhovadilostem. O MF Dnes už se jako o nebulváru mluvit nedá. A nejprodávanější? Blesk, Šíp - dobré tak na zapálení táboráku...

mrstejskal:
Ad ťunťové. ---  Tímto termínem  jsem myslel ty, kdo manipulátorům naslouchají(vyskytují se i v těchto diskusích, mám pocit), nikoli samozřejmě manipulátory samotné. (A pokud jde o mafiány, děkuji za upřesnění - nejsem detailně obeznámen s organizační strukturou podsvětí  v  regionu, a po pravdě řečeno nepatří to mezi mé priority.)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi