Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

jak po izraeli ?

(1/3) > >>

ivanoslav:
Zdravis Vas,
Mel bych dotaz ohledne cestovani po izraeli. Chystam se pristi rok na takovy mensi vylet a rad bych krom pamatek
izraele kouknul do Petry vedle v Jordansku. Chystam se na pujceni vozidla, noclehy neresim. Beru stan. Na hranicich
nebyvaji zadne problemy ? A vizum do Jordanska dostanu rovnou na prechodu nebo musim vyridit drive?
Dekuji za jakekoliv pripominky.

Tamar:
Když jakékoli, tak jakékoli: Příště si prosím prohlédněte pořádně strukturu diskuzí a podobné otázky dávejte někam, kam se to hodí (většinou do Hyde  parku..) ..  :P

ivanoslav:
..mate pravdu. Omlouvam se.

Elazar:
Nechápu, proč by se ivanoslav měl omlouvat, když jeho dotaz je věcný a je psán ve vší slušnosti, bez nějakého špatného úmyslu... Prostě jen nevěděl, že tu je vlákno věnované cestování (já ho také chvíli hledal). Takže uberte plyn..

Vlákno je zde, takže ať to tam administrátoři přesunou:
https://forum.eretz.cz/index.php/topic,151.0.html

Petra:

Do Jordánska vás s izraelskou spz nepustí. Půjčení auta na jordánské straně není levná záležitost. Teoreticky se nejvíce vyplatí dojet do Eilatu, domluvit se s nějakou tamní cestovkou, která spolupracuje s Jordánci a nechat to na nich. Zařídí dopravu na hranice, vízum, autobus a vstupné do Petry, jídlo a samozřejmě zpět.

Tamar:
No jo, máte pravdu oba..  ::) Já se taky omlouvám..
Asi jsem už po těch svátcích nějaká unavená..  ;D ;D

"after"

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi