Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Šimon Peres zvolen prezidentem Izraele
Yan:
--- Citace: Scooolie kdy 13. Června 2007, 14:03:19 ---Tím hájením zájmů Izraele mám rozumět Oselské dohody, díky nimž je dnes takový průšvih se samosprávným teroristickým územím?
--- Ukončit citaci ---
Proboha Scooolie, ty mě děsíš, poprvé si mě vyděsil v okamžiku kdy jsi za důvod vypuknutí 1.sv.v. označil Sarajevskej atentát, a teď se snažíš vyvolat dojem že nevíš co dělal Peréz v 50. a 60. letech (atd.).
Scooolie:
Pracoval jako náměstek na ministerstvu obrany, nakupoval zbraně pro Izrael, kde se dalo. Jistě záslužné. Ale ty zase zapomínáš na to, co dělal v 80. a 90. letech - čímž ty dávné zásluhy zase rychle vynuloval.
nillbert:
--- Citace: Scooolie kdy 13. Června 2007, 13:40:56 ---Jediné pozitivní, co na něm vidím, je věk... Nové volby by se nemusely konat zas až za tak dlouhou dobu...
--- Ukončit citaci ---
já nemoh najít nic - ale máš pravdu tohle jedno pozitivní je
...ještě že na tom v podstatě nezáleží
(a je fakt že nebylo z čeho vybírat...)
mimochodem - byly doby , kdy jsem myslel, že je to hluboce moudrej člověk (když ho člověk slyší mluvit - tak toho dojmu fakt nabyde) ...ale žel je to jen cvičený rétor...
Yan:
No, to je právě věc úhlu pohledu. On Izrael s těmi Palestinci bude nějak nucen koexistovat, a to ať se to někomu líbí či nikoli.
nillbert:
--- Citace: Yan kdy 13. Června 2007, 21:56:38 ---No, to je právě věc úhlu pohledu. On Izrael s těmi Palestinci bude nějak nucen koexistovat, a to ať se to někomu líbí či nikoli.
--- Ukončit citaci ---
a proč by měl?! proč by si měl někdo dělat dobrovolně ze života peklo jen proto že nějakej přihřátej "humanista" 5000km daleko žvaní vo lidskejch právech?!
Bydlel bys dobrovolně v Chánově?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi