Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
sekty
Scooolie:
Však já to nemyslel nijak zle :) Nicméně to je právě ono - pokud někdo je tak vlažný ve víře (anebo nejste?), že se při sčítání ani sám ke své víře nepřihlásí, tak tím spíš se k ní asi nebude hlásit v běžném životě... mno a víra bez plodů víry... však to znáte s tím stromem, co ovoce nenese atd. ;D
janagab:
já se nemůžu přihlásit, prostě proto, že kolonka židokřesťan neexistuje - nelíbí se ani židům, ani křesťanům ani statistickému úřadu :D
bibin:
Na to margo dám k lepšímu něco z livejournalu.com Nataši Mozgovoj, která je marylandskou zpravodajkou onoho velmi pofidérního Haarec-u (a před dvěma týdny zaútočila na reba Ovadiu...). V hodnocení amerických voleb napsala, že do Senátu Kongresu U.S.A. nebyl zvolen ani jeden Afroameričan, ale zato do celého tělesa cca 27 Židů (Jews). Tak milé blonďaté dámě kdosi napsal, zda by neměla používat místo Jews.. korektnější Hebrew-American. U nás v ČR by to měl řešit Ústav pro jazyk český (pokud existuje), který dokázal mistrně měnit názvy Kambodže na Kampúčii (za Khmer Rouge) a zpět na Kambodžu ihned po vietnamské invazi, tedy osvobození (v podstatě jediná agrese, končící lépe, než zámysl domácích vládců).
janagab:
já se moc omlouvám, ale moc té reakci nerozumím. j
bibin:
to je reakce na toho "židokřesťana". Ale pravda, je to odskok od sekt...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi