Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

izraelsko-palestinská jednání pod taktovkou Clintonová-Obama

<< < (11/26) > >>

bibin:
Ještě se k Ahmymu vrátíme (nenechal si ujít příležitost, sdělit, že sionisty je třeba smést...kam asi?). Všechny ale dojaly zástupy persky zpívajících mladých mužů na jihu Libanonu. U cest, ve vesnicích...prostě, buď se všichni mladí Libanonci učí persky, a nechávají si růst mírný plnovous, nebo je Libanon plný íránských turistů. Koneckonců moře, Baalbek, nezahalené ženy, alkohol nejen v mezinárodních hotelích.....co víc si takový běžný iránský pracující na dovolené může přát?

zoom:
Pozor, sdelil, ze je treba sionisty zlikvidovat, jestli nekdo v CR pouzil slovo smest bez toho aby rekl kam, tak to znamena nablble (sorry) zmekcovani, bylo pozoruhodne, ze se obaval priblizit k hranicim. Ono by ho taky treba nebylo slyset protoze nebe bylo plne vselijakych zeleznych ptaku. A nektery by mohl treba spustit neco co by mu mohlo spadnout na hlavu. Anebo treba nejaky nervozni snajpr (ja vim, ze to spojeni nervozni snajpr je nemozne), kteremu by vadila ta podobnost mezi Ahmadenizdadem a Hitlerem.

bibin:
albaladonline.com (který navíc nešel otevřít) i ilubnan.com (tedy libanonské zdroje, které nemonitoruje Evropa) se snažily být soft. Ono toho napětí je v Libanonu dost, a nědělám si iluze, že když Frandží podepíše rezoluci proti Ahmymu, musí být dost pevnej (finančně). Zvl. v zemi, kde je zrada levným zbožím. Co bych vypíchl je to, že se politici nechali slyšet, že "každý, kdo bude chtít "dělat" politiku na Středním východě, musí od nynějška zaťukat na ty správné dveře v Teheránu". S nápisem Lunatic Asylum nebo mastasaf al mjanín, dodal bych já.(Čili blázinec). Náhodou a opravdu jen náhodou jsem si vzpomněl, že jsem měl spolužáka, který jako by Ahmymu z oka vypadl. Stejný typ, v něčem houževnatý, v něčem názorově nepevný. Zmizel mi na strojárnu do Brna. (Dlouho tomu). Škoda. Znát ho více (nebo si vzpomenout), mohl bych předvídat, co Ahmy udělá. Zajímavé, že (á) i (ž) měl ve jméně...Staví se dál, a tak na Penn Ave moc radosti nebude (Wash.D.C.)

ivanoslav:
kdyz tady tak ctu vase prizpevky, o vecech o kterych jsem nemel ani paru (na idnesu,novinkach to neni mozne hledat) a mel bych si tipnout jak to dopedne tak urcite dost skarede.
Lidi jako Ahmedinezad, iran, libanon...vselijake hitlerovske praktiky atd. Podle me driv nebo pozdeji brutalni valka.
Akorat Iran sam si netroufne na izrael tak se pomalu verbujou dalsi zeme, libanon, kdo vi - turecko? atd.

Je to jako smecka bojovych psu - samotny pes si na Lva netroufne, ale cela smecka uz to riskne.

To bude to same. Driv ci pozdeji. Tipuju.

bibin:
Přirozeně, ivanoslave, ke společné modlibě se nešikují. Začali plnit na 200%. Ahmy si už párkrát "smrt Izraeli" zakřičel. A v pátek ho čeká repete, jak se říká, doma. Jo, kdy jsou ty doby, kdy se to mohlo nazvat kňučením vzteklých divokých koček na rozpálených střechách domů...teď to musíme brát smrtelně vážně. S pydlou (totiž humánní proarabskou židovskou levicí) v zádech...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi