Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

izraelsko-palestinská jednání pod taktovkou Clintonová-Obama

<< < (9/26) > >>

ivanoslav:
Teda ja Vam povim, to jsou vyhlidky.
Jsem docela mlady, zid nejsem (aspon o tom nevim,s izraelem sympatizuji) ale uvazuju a zajimam se o deni kolem sebe a tohle je uplne na hlavu politika. To chci videt kam to dopracuje evropa. USA asi tez..kdyz tam maj tolik mesit.
I kdyz treba se to otoci, jsem slysel neco o Nizozemi, ze tam ziskava velkou podporu nejaka proti-islamisticka strana.Ja se ani nedivim.

bibin:
Vyhlídky jsou různé. Ale chtěl bych se teď zastavit u jediné věci. Čtu zpravodajství (to běžné) přes www.právědnes.cz....zahraničí, domácí a politiku.... A před týdnem jsem si všiml, jisté stagnace u Czech Free Pressu, silně protiizraelského a protižidovského webu "novinářky" Terezy Spencerové, kmenové redaktorky Literárních novin. Její příspěvky o Izraeli a nás byly vždy plné zášti, nenávisti, překrucování a výrazného "stranění" Hamasu a Hezbolláhu. Spencerová byla ještě jako muž zpravodajem ČTK v Káhiře (přirozeně, nevadilo, že nehovoří arabsky). Dnes jsem onem výrazně žlutočerný titulek hledal opět. A - nenašel. I na FB, kde se registrovalo přes 350 čtenářů, byla poslední zpráva měsíc aktuální (měsíc stará). Tak ona možná ta spravedlnost někdy existuje. Nic jiného, než exaltovaný antijudaismus web nemohlo zahubit. A jsem tomu rád. Jako kdybych se potkal se starým číslem "goebbelsovského" humoristického "Lustige Blätter" za 30 Pf (feniků), tisknoucího postavu prezidenta F.D.Roosevelta, stojícího na bedně s americkou vlajkou, v pravé ruce třímajícího menoru se zhaslými svícemi a textíkem pod kresbou: židovský světlonoš. Kresbou, která se špinavá válí v příkopě, kam ji navál milostivý jarní vítr. Blätter už nevyjdou, a za nimi, v propadlišti zla, padl snad i Czech Free Press.

ivanoslav:
No a cim to, ze se tam nic dlouho neobjevilo ? Kdyz nekdo pise celou proti zidum a najednou prestane z niceho nic ?
Nejake divne :)

bibin:
Nabídka prostě převýšila poptávku. A už to zřejmě málokoho zajímá (podotýkám, že vojáci si dofinancovávají své weby, a roční rozpočet pod 200.tisíc nejde- palba.cz, válka.cz a další.) Nadávky prosté i sprosté lze číst i jinde....očekávejme spíše návštěvu Ahmyho na jihu Libanonu. Kromě toho, že liban. policie strhávala plakáty proti návštěvě (Tripolis a okolí), očekává se vyzbrojování Hezbolláhu (už teď ten pán, co mne spolehlivě nasere, totiž Nasralláh) děkoval za budoucí zbrojní dodávky "bez jakýchkoli íránských nároků". Hizballáh je s to "roztrhnout Libanon vedví", což sunnitům a křesťanům nezní vábně. (Křesťané jsou nominálně, s šiity si mohou podat ruce). Ostatně, jak vypadá stav nevábný ví každý Libanonec, který si připomene Bejrút jako sídlo OOP.

bibin:
  ;D Zapomněl jsem se s vámi podělit o úvahu, jak dlouho potrvá, než se Libanon změní v Cedrovou íránskou islámskou satrapii... :-X

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi