Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (20/21) > >>

dudusko:

--- Citace: petahyah kdy 31. Března 2009, 18:47:12 ---
To jsem nevěděl, že je blbost důvodem pro vyhození?!

--- Ukončit citaci ---

Blbost je duvodem pro emigraci do Antarktidy, kde je statisticky nejmene blbcu na ctverecni kilometr. Ponevadz skoro zadni. Tucnaci maji VELMI ortodoxni nazor, blbce nebrat.

Dudusko.

PS: Ledni medvedove na opacne polokouli NEJSOU tak ortodoxni, zerou, co se hybe.

eleazar:

--- Citace: dudusko kdy 31. Března 2009, 19:16:15 ---
--- Citace: petahyah kdy 31. Března 2009, 18:47:12 ---To jsem nevěděl, že je blbost důvodem pro vyhození?!

--- Ukončit citaci ---
Blbost je duvodem pro emigraci do Antarktidy, kde je statisticky nejmene blbcu na ctverecni kilometr. Ponevadz skoro zadni. Tucnaci maji VELMI ortodoxni nazor, blbce nebrat.
Dudusko.
PS: Ledni medvedove na opacne polokouli NEJSOU tak ortodoxni, zerou, co se hybe.

--- Ukončit citaci ---
Škoda, že se polární medvědi nedají adaptovat v Iudeii.

I když možná by mohl Vader zaktivovat nějaké své kontakty ve Skandinávii a zkusit přimět ke konverzi na jahadut bájného Medděda (Beorn), který by spolu s Včelím Vlkem (Beewolf, Boewulf) mohli vytvořit podmínky pro pokojný jišuv v Iudeii a Samarii.  :)

dudusko:

--- Citace: eleazar kdy 31. Března 2009, 19:35:18 ---
--- Citace: dudusko kdy 31. Března 2009, 19:16:15 ---
--- Citace: petahyah kdy 31. Března 2009, 18:47:12 ---To jsem nevěděl, že je blbost důvodem pro vyhození?!

--- Ukončit citaci ---
Dudusko.

--- Ukončit citaci ---
Škoda, že se polární medvědi nedají adaptovat v Iudeii.

I když možná by mohl Vader zaktivovat nějaké své kontakty ve Skandinávii a zkusit přimět ke konverzi na jahadut bájného Medděda (Beorn), který by spolu s Včelím Vlkem (Beewolf, Boewulf) mohli vytvořit podmínky pro pokojný jišuv v Iudeii a Samarii.  :)

Coz mi ovsem pripomina, ze by zde vznikla mocna pobidka pro kosher stravovani onech bajnych bytosti. Hmm...JAK kosherovat Blbce...proplachovani az do uplneho odkrveni asi nepomuze. To by jisti brichati restaurateri museli byti kosherovani k naproste spokojenosti VaK Hodonin nekolik dnu.....

--- Ukončit citaci ---

Vader:
Uzivatele martindeporres a eleazar prave dostali jednu z nejmirnejsich forem trestu. Maji tydeni ban za rasismus. Doufejme, ze si vezmou pouceni a vychladnou.

petahyah:

--- Citace: Vader kdy  1. Dubna 2009, 20:26:22 ---Uzivatele martindeporres a eleazar prave dostali jednu z nejmirnejsich forem trestu. Maji tydeni ban za rasismus. Doufejme, ze si vezmou pouceni a vychladnou.

--- Ukončit citaci ---

Jsou to zakuklení skinheadi a antisemité  ;D  >:D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi