Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (14/21) > >>

Yan:

--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 22:05:26 ---no vidiš - a to tě chtěli Skůlos, Jicchak a Vader vyrazit - a já ne.

--- Ukončit citaci ---
To by se mi nelíbilo, ale zajímalo by mě proč? Rozhodně jsem nikdy nikoho neurazil, ani jsem nerozjel žádnou protieretzskou kampaň (ani mailík jsem nerozeslal) pronboha proč Scooolie, Vadere, co jsem proved za co.......................... :o

Scooolie:

--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 21:57:24 ---
--- Citace: Vader kdy 13. Června 2007, 21:48:44 ---... Nille, ruku na srdce, kdyz uz se porad zminujes o pravech na odlisny nazor, proc oznacujes ty, kteri (z tveho pohledu nelogicky) hlasovali pro moznost A jako "idioty" ?

--- Ukončit citaci ---

Vade proto, že se 3 hlasy objevily současně se "simonem" a hlavně včera jsem čirou náhodou viděl v tajnym tématu tu tvoji diskuzi se Skůlosem ohledně ovlivnování hlasování - a musim říct že mě šokovala (proto, že jste kamarádi - tak jsem byl zticha - i já jsem loajální... ale já bych to neudělal...)

--- Ukončit citaci ---

Švindlovat při hlasování zde na Foru se nedá. Pokud dá, pak nevím jak. A co se týče švindlování při hlasování na samotném webu, pak mohu říct jen to, že jsem dnes ráno - před 9. dal NOVOU anketu, kdo by byl nejlepší prezident Izraele a před polednem už tam bylo 15 hlasů pro Perese a asi 10 pro Rivlina. Já nedal ani jeden. Ergo na titulním webu to jde.

Jinak opravdu netuším co tě kde šokovalo - každopádně toto tajemné veřejné naznačení je opravdu "nenápadné"  ;D

Scooolie:

--- Citace: Yan kdy 13. Června 2007, 22:11:02 ---
--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 22:05:26 ---no vidiš - a to tě chtěli Skůlos, Jicchak a Vader vyrazit - a já ne.

--- Ukončit citaci ---
To by se mi nelíbilo, ale zajímalo by mě proč? Rozhodně jsem nikdy nikoho neurazil, ani jsem nerozjel žádnou protieretzskou kampaň (ani mailík jsem nerozeslal) pronboha proč Scooolie, Vadere, co jsem proved za co.......................... :o

--- Ukončit citaci ---

Sorry Nille, ale to je blbost. O banu pro Yana se nikdy nejednalo.

nillbert:

--- Citace: Scooolie kdy 13. Června 2007, 22:12:07 ---Jinak opravdu netuším co tě kde šokovalo - každopádně toto tajemné veřejné naznačení je opravdu "nenápadné"  ;D

--- Ukončit citaci ---

Kdyby se mě Vad nezeptal - JAK MĚ TO NNAPADLO - nikkdy bych o tom sám nezačal... :-)

nillbert:

--- Citace: Scooolie kdy 13. Června 2007, 22:13:18 ---Sorry Nille, ale to je blbost. O banu pro Yana se nikdy nejednalo.

--- Ukončit citaci ---

Včera (nebo předevčírem) jsem se (mimochodeem poprvé) probíral těma tajnejma tématama v Café Eretz - a ty tam s Vadem mluvíš o vyhození Yana - že to chce Jicchak - a celkem jste si notovali... je to asi už něco staršího - ale je to tam , rač se podívat...

DOPLNĚNÍ:
(ted jsem se na to koukal znova A je tam dokonce samostatné téma "Yan" a je založené dokonce přímo Skůlosem... :-))))

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi