Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (6/21) > >>

Yan:
myslím že ta debata ce celkem zbytečná. Faktem je, že admin (libovolného webu) stanovuje pravidla kdo a za jakých okolností může přispívat. Tak to prostě je a punktum.
Nicméně já osobně bych ho nevylučoval.

nillbert:

--- Citace: Yan kdy 11. Června 2007, 12:51:51 ---myslím že ta debata ce celkem zbytečná. Faktem je, že admin (libovolného webu) stanovuje pravidla kdo a za jakých okolností může přispívat. Tak to prostě je a punktum.

--- Ukončit citaci ---

a v tom se právě lišíme :-) kdyby se stalo nesmyslné bezpráví tobě , taky bych se za tebe postavil :-) ...že ty za mě né - to mě vůbec nezajímá - protože to není podstatné :-) ....snad pochopíš...... ;-)

mrstejskal:

--- Citace: nillbert kdy 11. Června 2007, 11:34:38 ---Lubomíre šlo čistě o to že odkazy na -  podle mě - mnohem důležitější židovské weby jsou skovány v nějakém druhém pododkazníku (musíš kliknout na "zpravodajské zdroje" a tam na "české a slovenské....atd" - prostě, tam se normální člověk vůbec nedostane... ) a na hlavní stránce jsou křestanské blogy - se vší úctou - rozhodně méně důležité. ...a de hlavně o to že jsem to kdysi se Skůlosem řešil - což nemůžeš vědět neb jsi u toho nebyl , a proto ti ani nezazlívám že jsi tak trochu mimo :-)

--- Ukončit citaci ---

V tom případě je to OK.

Yan:
to Nillbert: Tohle neni "jeden za všechny a všichni za jednoho". To je standardní chování na webu. Na svých stránkách taky pravidla určuješ TY. Tak to prostě je. Admin má právo stanovit pravidla různým způsobem, ale ve finiši je stanovuje on.

Scooolie:

--- Citace: nillbert kdy 11. Června 2007, 12:50:04 ---Nechápu tedy o co jde - vás je celá "řada"  :-) já jsem sám :-)
Proč teda nemůže dojít k hlasování.... ? :-)

--- Ukončit citaci ---

Byl by to precedent do budoucna. Jak správně pochopil Yan, nehodlám v zásadních otázkách fungování Fora zavádět demokracii. V budoucnu by se to mohlo stočit různým směrem - stačil by příchod většího množství nových členů a je tu z toho web Národního odporu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi