Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (5/21) > >>

Scooolie:
Nille, ono není o čem debatovat. Celá věc byla tak (a opravdu už se opakuji), že Karaitecz měl příspěvky, které byly vnímány některými čitateli jako nevhodné, byl Vaderem napomenut, nereagoval, dostal zákaz.
Ty do toho mícháš tisíc jiných věcí a já jsem se snažil aspoň na některé reagovat. Nicméně jediný důvod zákazu byl ten, který jsem napsal shora.

Ta poznámka o to, že nemá smysl reagovat, pokud mi nevěříš byla myšlena tak, že už jsem důvody vysvětlil a pokud jim nevěříš, je to tvoje právo, ale já už k tomu nemám co dodat. Ledaže bych ty důvody zase znovu zopakoval...

U toho e-mailu nešlo o to, že byl jeden, ale že odešel na e-mailové adresy řady lidí, kteří jsou v Klubu zaregistrováni k odběru zpráv. Navíc se totéž objevilo i třeba u Tebe na diskusním Foru.  Pravdivé to nebylo, protože karaitecz dostal zákaz vstupu - a nadpis hovoří o cenzuře. O tu by se jednalo, kdyby někdo z jeho textů vymazával části. K ničemu takovému nedošlo.

nillbert:
Nechápu tedy o co jde - vás je celá "řada"  :-) já jsem sám :-)
Proč teda nemůže dojít k hlasování.... ? :-)

Scooolie:
Protože nemám v úmyslu udělat z tohoto Fora zastupitelskou demokracii. Co se např. stane, pokud většina odsouhlasí nějaký příspěvek, s nímž pak budou dále problémy? Navíc ona většina by stejně byla z nějaké skupinky "vyvolených", takže jaká demokracie? Přijde mi upřímnější, přímočařejší a funkčnější prostě konstatovat, že poslední slovo mám já. Zajímavé, že kromě karaitecz s pochopením nikdo problém nikdy neměl.

nillbert:
..."není o čem debatovat".... :-) ty bys mě rozesmál člověče :-) Jigala vyhodíme a Fanuela si necháme... :-) a podle tebe "neni o čem debatovat" :-))) jestli ty radši společnost jednoduchých popletů kteří nekladou odpor tak já radši diskutuju s inteligentníma lidma - byt by měli jakej chtěli názor :-)

nillbert:

--- Citace: Scooolie kdy 11. Června 2007, 12:34:00 --- Přijde mi upřímnější, přímočařejší a funkčnější prostě konstatovat, že poslední slovo mám já.

--- Ukončit citaci ---

No tobě ano! :-)))))) To věřim! :-DDDDD
...a co spravedlnost? :-) co moudrost? :-) na to se my nicotní , tobě na milost a nemilost vydaní, máme vykašlat jen proto že si Skůlosek začal hrát na diktátora :-))) ...no to asi nepůjde Skůlosi :-) ...rozhodně né bez odporu :-)
OPAKUJI OTÁZKU - která je tak prostinká že už to víc snad ani nejde:
Nechápu tedy o co jde - vás je celá "řada"  :-) já jsem sám :-)
Proč teda nemůže dojít k hlasování.... ? :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi