Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz
Scooolie:
Zmírni tón. Tvá náklonnost ke karaitecz zdá se má neblahý vliv na tvoji schopnost vyjadřovat se věcně a slušně na adresu jiných.
Vader:
Pratele, povazuji za nutne poukazat na to, ze KaraiteCZ nebyl jediny, kdo dostal vystraznou PM a varovani na foru. Takovych tu je vic. Bohuzel, jediny KaraiteCZ nebral vystrahy vazne. Je zvlastni, ze jini nemeli problem si znovu precist rules fora a zmenit svuj styl. Jim patri dik, protoze znovu dokazali, ze i oponenti v diskusi muzou (chteji-li) spolu vychazet slusne.
Scooolie:
Bylo smazáno, uživatelem Karel nově založené, téma Komunita Eretz.cz > Judaismus > Obecná náboženská debata > NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, které obsahovalo reklamu na sektu Vesmírní lidé následujícího znění:
NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA - ŠPIČKOVÝ MATERIÁL O LIDSKÉ SITUACI.
KLÍČOVÝ PROBLÉM LIDSTVA JE JEHO NEGATIVNÍ STAV,DO KTERÉHO SE DOSTAL NEGATIVNÍMI VOLBAMI.NEGATIVNÍMU STAVU ODPOVÍDAJÍ NÍZKÉ HRUBOVIBRAČNÍ ENERGIE,KTERÉ UMOŽŇUJÍ SNADNOU OVLADATELNOST PSEUDOTVŮRCI VLNAMI ? VIBRACEMI PŘES OVLÁDACÍ PYRAMIDU TVOŘENOU OTROKY A POČÍTAČI Z PODZEMÍ TEMNÝCH SVĚTŮ.Více na našem webu(www.andele-svetla.cz) - sdělení č.2563
TEPRVE VOLBA ČISTÉ LÁSKY VEPSANÉ V DUCHOVNÍM SRDCI
UMOŽŇUJE KOMUKOLIV VYSVOBOZENÍ Z LOUTKOVÉHO OTROCTVÍ
Vzhledem k tomu, že se jedná o opakovanou propagaci této sekty, bez jakékoliv souvislosti s tématem webu a fora, bylo uživateli Karel zasláno upozornění na nevhodné chování s varováním, že tyto příspěvky budou nadále bez varování mazány a uživateli bude v případě opakování zablokován jeho účet.
nillbert:
Ta "kampan proti Eretzu" - to měl být ten jeden jeho e-mail ve kterém informoval o své situaci v momentě kdy mu bylo znemožněno se vyjádřit zde? ...inu kdo chce psa být - hůl si najde... V každém případě jsme přišli o člověka se kterým se dala vést vysoce kvalifikovaná diskuse... pakliže si tu jen hodláme navzájem podkuřovat, a pro pobavení si tu vydržovat pár šašků co plácají takové nesmysly že ani není potřeba je komentovat - tak to teda tady nemá moc smysl :-/ ...navíc se mi zdá tristní že tu křestan rozhoduje o Židech ...tedy rozhoduje tak jak rozhoduje... Tak je to židovský nebo křestanský web?! ....ono tedy na to víceméně odpovídá už fakt že na hlavní stránce byly s díky (a legračními výmluvami) odmítnuty odkazy na skutečně židovské stránky s tím že tam budou "jen ty důležité"...a ted tam jsou 3 křestanské blogy - dva bez vlastní domény... :-)))
Já s Jigalem nesympatizuju o nic víc než s kýmkoli z vás - ale chci aby měl možnost se tu vyjádřit - resp. trvám na tom aby se o tom hlasovalo a aby nebyl vydán na milost a nemilost někomu kdo se "pochechtává" symbolice izraelské vlajky a přitom chce bombardovat Bělehrad za to že Princip ( pověřený kompletně celym srbskym národem - to vim od Skůlose :-)) , zastřelil Ferdinanda a tim způsobil 1.světovou válku (a tim logicky i druhou, ne? a jistě i tu studenou... :-) ...to nevim fakt co je vtipnější :-) ...uděláme anketu - a uvidíme ;-)
Skůlosi - v Izraeli co člověk, to jinej názor! :-) ...voni lidi vůbec čim sou chytřejší - tim hůř se jim sjednocujou názory :-)))
Jigalovi názory rozhodně nejsou žádné provokace, podle mě toho ví o judaismu víc než 90% místních přispěvatelů.
Navrhuji vytvoření SANHEDRINU s pevně stanoveným členstvem (o jehož obsazení však nebude rozhodovat Skůlos po přečtení tohoto příspěvku :-)) kde budeme společně Židi i křestan(i) rozhodovat kdo tu smí být a kdo ne.
...a hlavně mi tu Skůlosi netvrd že neseš za Jigalovi příspěvky odpovědnost před zákonem - kterej zákon porušovali?! :-) VZPAMATUJ SE PROSIM TĚ! ...seš tu sice "král" ale nebylo by na škodu kdyby sis občas uvědomil jak velkýho království ;-) Jestli máš strach - tak mi to předej! :-) ...já si to vodsedim za tebe ;-))
Mě se taky moc nezdá jeho styl vyjadřování - ale zrovna tak se mi opravdu ale opravdu nelíbí "hudba" Plastic People - ale trvám na tom že jí smějí hrát - protože O TU HUDBU TADY PŘECE TED VŮBEC NEJDE.
(budeš-li SKůlosi reagovat, pak prosím tě neurážej moji inteligenci vyfabrikovanými důvody typu "kampan proti eretzu", hrozba vězení, řada lidí si stěžovala (Vader ho chlěl vyloučit? Ty jsi "řada"?) atd. , děkuji ;-)
mrstejskal:
Po uklidnění emocí prosím Nillberta o vysvětlení, co je špatného na tom, že některé blogy(na titulní stránce Eretzu) nemají vlastní doménu. Já na svých stránkách také nemám vlastní doménu(myšleno druhého řádu). Znamená to, že lidé, kteří mají doménu třetího řádu jsou lidmi druhé kategorie? Nebo jak vlastně byla tato věta myšlena?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi