Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Co si o tomhle myslite?

<< < (2/2)

Elazar:

--- Citace: ivanoslav kdy  6. Září 2010, 19:29:55 ---Jen vase strizlive nazory :) Nejde mi o to neco propagovat...opravdu jen o vase nazory k tomuto videu, co si o tom myslite?

https://video.google.com/videoplay?docid=-4679218441236348172

--- Ukončit citaci ---

Domnívám se, že je velká škoda, že všichni ti, kdo věděli o tom, že dojde k něčemu jako 9/11 (a nesouhlasili s tím) to neřekli a nevarovali ještě před tím, než k tomu opravdu došlo.
Je zajímavé, že Mr. Russo věděl přesně o tom, že se plánovalo něco velkého, že je plánovaná invaze do dvou konkrétních zemí atd. - a vylezl s tím ven, až když k tomu opravdu došlo.

Z invaze do Iráku vytěžil nejvíce právě Írán, nikoli USA nebo Izrael.

janagab:
Můj dvacetiletý syn také nalézá na webu nejrůznější zaručené informace o 11.září, o tom, kdo všechno to plánoval a  kdo všechno přesně věděl, co se stane. Konspirační teorie lidstvo přímo miluje. Úplnou pravdu se hned tak nedovíme (jestli vůbec někdy a jestli vůbec někdo úplnou pravdu zná), ale je třeba zůstat nohama na zemi a držet se faktů - kdo pilotoval ta letadla? která teorie těmto lidem vymyla mozek? nutil je někdo, aby unesli letadla plná lidí a napálili s nimi do obydlených čtvrtí? kdo má ve světě na svědomí nejvíc teroristických útoků? O Londýnu, Madridu, Bali a já nevím, o kterých všech místech krvavých teroristických útoků se taky vědělo předem? Prostě všechna taková videa mi připadají jako předpovědi Nostradama. Až se to stane, tak si kdekdo vzpomene, že to vlastně někdo říkal už dávno před tím...

bibin:
Ivanoslave,je to provokačka toho Russa. Mimochodem, Vás nezaráží, že věděl o plánovaném trestném činu (pád dvojčat...válka) a nechal "si to" pro sebe, tedy údajně? Je dost zemí, ve kterých by se ho na to (v závislosti na počtu mrtvých toho kterého státu 11.9.2001) rádi zeptali...No a samozřejmě...na každé prokuratuře/zastupitelství by tvrdil co- no že nic nevěděl....A kdy tedy mluví "pravdu"? (Tyto typy lhářů >:( to podle mne nedokáží).

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi