Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Žid vyhraje v loterii ohromnou sumu peněz
Luděk Vališ:
Novináři se ho ptají- Pane, vyhrál jste rekordní výhru,tolik peněz ještě nikdy nikdo nevyhrál. Jak s těmi penězi naložíte ? To se přece nedá do konce života utratit! A Žid jim odpoví- Část si ponechám na luxusní život až do smrti a za zbytek postavím gigantický pomník Adolfu Hitlerovi. A novináři na to- pane, ale Vy Žid, proč budete stavět památník Hitlerovi? A žid si vyhrne rukáv a řekne- Ta čísla mám totiž od něho!!!!!
gvodrazka:
Zatím sklízím trní, ale brzy budu sklízet růže -12. Srpen 2010, 22:17:11
.... Do těchto stránek již nebudu psát, nenechám se urážet.
Pane Vališ, očekával jsem téměř najisto, že sklizeň uvedených produktů se bude odehrávat někde jinde. Ulevilo se mi značně i po Vašem ujištění, že s Vaší literární produkcí se na těchto stránkách již nesetkáme. Proč nedokážete dostát svému slovu? Proč chcete, aby se mi znovu dělalo špatně, když čtu něco od Vás? :(
zoom:
Navrhuji příspěvek odstranit, možná pan vališ pochopí sám a odstraní sám.
Elazar:
--- Citace: gvodrazka kdy 23. Srpna 2010, 08:14:31 ---Zatím sklízím trní, ale brzy budu sklízet růže -12. Srpen 2010, 22:17:11
Pane Vališ, očekával jsem téměř najisto, že sklizeň uvedených produktů se bude odehrávat někde jinde. Ulevilo se mi značně i po Vašem ujištění, že s Vaší literární produkcí se na těchto stránkách již nesetkáme. Proč nedokážete dostát svému slovu? Proč chcete, aby se mi znovu dělalo špatně, když čtu něco od Vás? :(
--- Ukončit citaci ---
Svatá pravda. Také jsem se zaradoval, když jsem četl Luďkovo "S pánom bohom idem od vás, neublížil som, neublížil som žiadnemu z vas..."
Odstranit příspěvek i Vališe. O schopnosti p. Vališe cokoli chápat pochybuji.
Dan:
--- Citace: Elazar kdy 23. Srpna 2010, 11:00:23 ---
--- Citace: gvodrazka kdy 23. Srpna 2010, 08:14:31 ---Zatím sklízím trní, ale brzy budu sklízet růže -12. Srpen 2010, 22:17:11
--- Ukončit citaci ---
Svatá pravda. Také jsem se zaradoval, když jsem četl Luďkovo "S pánom bohom idem od vás, neublížil som, neublížil som žiadnemu z vas..."
Odstranit příspěvek i Vališe. O schopnosti p. Vališe cokoli chápat pochybuji.
--- Ukončit citaci ---
Proč by se měl příspěvek odstranit? Ať čtenáři vidí, že ne každý uživatel Fóra musí být inteligentní! ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi