Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vysvobození vojáka Šalita-2

<< < (4/5) > >>

janagab:
jenomže v celosvětovém měřítku to není o moc lepší - bohužel... :(

janagab:
Tak jsem dnes čekala, zda některý z našich zpravodajských serverů nebo dokonce televize přinese informaci o následující události, o které mne informovala jedna paní z Tel Avivu (žije sice už dost dlouho v Tel Avivu, ale mluví velice dobře česky - je jí 81 let a po válce odešla z našeho města):

Dnes bylo na hlavnim Tel Avivskem namesti shromazdeni pro osvobozeni Gilada Salita, byly jsme tam s D.. (její vnučkou - moje pozn.).
Zitra se D. s pritelkyni prida k pochodu pro osvobozeni Gilada Salita.Kdyz dojdou do Jerusalema, prida se k pochodu synova peticlenna rodina.
Zustavam s pozdravem, M

Tak, co, našla jsem na našich zpravodajských serverech aspoň noticku o této události? Zatím ne. Zato teď, před chvilkou, jsem se z TV NOVA dověděla, ze vojáci izraelské armády tancovali v Hebronu v okamžiku, kdy "Palestinci" měli nějakou svoji chvilku. Prý je to pobouřilo a považují to za výsměch.
Tož, není to výsměch, co ta  média přenášejí? Koho je možno koupit? Dá se jen apelovat na rozum a vzdělanost lidí - správné informace se opět šíří podobně jako "samizdat". 

brian04:
Souhlasím s Vami, naše ale i ostatní media hledají jen senzace, pobouření. Jde jim pouze o zisk.

Rozum a vzdělanost, njn je to hezké, ale těmito vlastnosti oplývá velice, velice málo lidí :( (a věřím, že my co jsme zde na foru vidime tu pravou pravdu)

martindeporres:

--- Citace: brian04 kdy  6. Července 2010, 22:33:06 ---Souhlasím s Vami, naše ale i ostatní media hledají jen senzace, pobouření. Jde jim pouze o zisk.

Rozum a vzdělanost, njn je to hezké, ale těmito vlastnosti oplývá velice, velice málo lidí :( (a věřím, že my co jsme zde na foru vidime tu pravou pravdu)

--- Ukončit citaci ---
Věřte, milý Briane, že i my z té pravé pravdy vidíme jen malý kousek. Menší, než bychom si sami chtěli připustit. Já se tady třeba rozčiluju nad něčím, co se mi zdá naprosto jasné, a třeba to také tak jasné není. A jsem vdečný za každé moudré slovo od jiných, kteří tu pravdu vidí jinak, ať se jedná o kohokoliv. A z toho všeho mi zase jen vychází: Blaze tomu, kdo svou naději složil v Hospodina.... Snad ji na tuhle adresu složil i Šalit.

brian04:
Ano to bezpochyby vím, že nemůžeme znát celou pravdu, ale tím, že o tom zde mluvíme a shaníme si nové a nove informace o ktere se zde podělíme svědčí o tom, že se snažíme znát tu pravdu. Jinak, stejně jako vy jsem rád za každé moudré slovo, ktere uslyším, at uz se jedná i o vec ktera mi nebude prijemna.

A věřte, že doufám v to, že se Gilad Salit bude moci vratit zpet ke svým milým!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi