Judaismus > Obecná náboženská debata

Hezká duchovní cesta! ;-)

<< < (4/8) > >>

martindeporres:
chaje: řeč byla o celibátu  :)

chaje:

--- Citace: martindeporres kdy 25. Června 2010, 14:41:43 ---chaje: řeč byla o celibátu  :)

--- Ukončit citaci ---

celibát je na ženách nejlepší? přeloženo, ženy jsou vhodné akorát k tomu, aby se jim muži vyhýbali? pozitivní na tom je, že tahle stupidita se nemůže předávat z otce na syna :-)
(za předpokladu, že se dotyčný drží svéh přesvědčení)

martindeporres:

--- Citace: chaje kdy 25. Června 2010, 14:53:35 ---
--- Citace: martindeporres kdy 25. Června 2010, 14:41:43 ---chaje: řeč byla o celibátu  :)

--- Ukončit citaci ---

celibát je na ženách nejlepší? přeloženo, ženy jsou vhodné akorát k tomu, aby se jim muži vyhýbali? pozitivní na tom je, že tahle stupidita se nemůže předávat z otce na syna :-)
(za předpokladu, že se dotyčný drží svéh přesvědčení)

--- Ukončit citaci ---
Vystačí-li si člověk s láskou Stvořitelovou, nepotřebuje lásku ženy. Ale není to cesta pro každého. A věděl jsem dopředu, že mě nepochopíte. Proto jsem to také dále nerozebíral a čekal na vaši reakci. ;)

chaje:
vy jste nějakej chytrej, když dopředu víte, jak já jsem blbá... ;D

to, že si někteří vystačí s láskou Stvořitelovou je jasné...vzhledem ke své profesi bych o tom i něco mohla vědět...to nic nemění na hlouposti formulace, jak jste ji uvedl výše...

martindeporres:

--- Citace: chaje kdy 25. Června 2010, 18:52:50 ---vy jste nějakej chytrej, když dopředu víte, jak já jsem blbá... ;D

to, že si někteří vystačí s láskou Stvořitelovou je jasné...vzhledem ke své profesi bych o tom i něco mohla vědět...to nic nemění na hlouposti formulace, jak jste ji uvedl výše...

--- Ukončit citaci ---
spíše jsem kalkuloval s tou malinkou kapkou vaší ženské ješitnosti, která byla cítit ve vašich předchozích příspěvcích.  :)  Samozřejmě uznávám, že způsob, jak jsem to formuloval byla tak trochu nadsázka, nebo i hloupost, ať je po vašem. Ale byla to ode mne tak trochu udička, kdo se chytí. Asi vám unikl ten smajlík za tím.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi