Judaismus > Obecná náboženská debata

Hezká duchovní cesta! ;-)

<< < (3/8) > >>

zoom:
Pokud ovšem chce být katolickým knězem, tak se jedná o docela šikovný způsob jak se zbavit manželky.  :o

Scooolie:
Vy jste ten článek nečetli celý, že? On samozřejmě manželku a děti mít může... Stal se katolíkem až poté, takže se ho celibát netýká. Koneckonců řeckokatolíci celibát kněží neznají...

Elazar:
Pokud se nekatolický kněz (teba evangelík) stane katolíkem (římským) a má už předtím rodinu a děti, nemusí je opuštět a celibát se na něj nevztahuje.

Což nic nemění na tom, že ten člověk je hodně duchovně vykořeněn a další díl bude dle mého odhadu sunna a nakonec šía nebo možná baháí nebo aláwité..  ;D

martindeporres:

--- Citace: Scooolie kdy 24. Června 2010, 22:49:58 ---Vy jste ten článek nečetli celý, že? On samozřejmě manželku a děti mít může... Stal se katolíkem až poté, takže se ho celibát netýká. Koneckonců řeckokatolíci celibát kněží neznají...

--- Ukončit citaci ---
Přitom, jak mi tvrdil jeden kněz, je to prý to nejlepší, co na ženách může být.  :D A jelikož  ho dlouho a  dobře znám a vážím si ho, vím že mluvil z osobní zkušenosti. A s tím duchovním vykořeněním trefil Elazar hlavičkou o hřebíček nebo tak nějak.

chaje:

--- Citace: martindeporres kdy 25. Června 2010, 06:58:19 ---
--- Citace: Scooolie kdy 24. Června 2010, 22:49:58 ---Vy jste ten článek nečetli celý, že? On samozřejmě manželku a děti mít může... Stal se katolíkem až poté, takže se ho celibát netýká. Koneckonců řeckokatolíci celibát kněží neznají...

--- Ukončit citaci ---
Přitom, jak mi tvrdil jeden kněz, je to prý to nejlepší, co na ženách může být.  :D A jelikož  ho dlouho a  dobře znám a vážím si ho, vím že mluvil z osobní zkušenosti. A s tím duchovním vykořeněním trefil Elazar hlavičkou o hřebíček nebo tak nějak.

--- Ukončit citaci ---

ani po třetím přečtení mi nedošlo, co že je tedy na ženách to nejlepší...můžete nechápavou uvést do obrazu?  :o

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi