Judaismus > Obecná náboženská debata
Hezká duchovní cesta! ;-)
zoom:
Pokud ovšem chce být katolickým knězem, tak se jedná o docela šikovný způsob jak se zbavit manželky. :o
Scooolie:
Vy jste ten článek nečetli celý, že? On samozřejmě manželku a děti mít může... Stal se katolíkem až poté, takže se ho celibát netýká. Koneckonců řeckokatolíci celibát kněží neznají...
Elazar:
Pokud se nekatolický kněz (teba evangelík) stane katolíkem (římským) a má už předtím rodinu a děti, nemusí je opuštět a celibát se na něj nevztahuje.
Což nic nemění na tom, že ten člověk je hodně duchovně vykořeněn a další díl bude dle mého odhadu sunna a nakonec šía nebo možná baháí nebo aláwité.. ;D
martindeporres:
--- Citace: Scooolie kdy 24. Června 2010, 22:49:58 ---Vy jste ten článek nečetli celý, že? On samozřejmě manželku a děti mít může... Stal se katolíkem až poté, takže se ho celibát netýká. Koneckonců řeckokatolíci celibát kněží neznají...
--- Ukončit citaci ---
Přitom, jak mi tvrdil jeden kněz, je to prý to nejlepší, co na ženách může být. :D A jelikož ho dlouho a dobře znám a vážím si ho, vím že mluvil z osobní zkušenosti. A s tím duchovním vykořeněním trefil Elazar hlavičkou o hřebíček nebo tak nějak.
chaje:
--- Citace: martindeporres kdy 25. Června 2010, 06:58:19 ---
--- Citace: Scooolie kdy 24. Června 2010, 22:49:58 ---Vy jste ten článek nečetli celý, že? On samozřejmě manželku a děti mít může... Stal se katolíkem až poté, takže se ho celibát netýká. Koneckonců řeckokatolíci celibát kněží neznají...
--- Ukončit citaci ---
Přitom, jak mi tvrdil jeden kněz, je to prý to nejlepší, co na ženách může být. :D A jelikož ho dlouho a dobře znám a vážím si ho, vím že mluvil z osobní zkušenosti. A s tím duchovním vykořeněním trefil Elazar hlavičkou o hřebíček nebo tak nějak.
--- Ukončit citaci ---
ani po třetím přečtení mi nedošlo, co že je tedy na ženách to nejlepší...můžete nechápavou uvést do obrazu? :o
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi