Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (18/39) > >>

Tamar:
Ari, myslíte toto?
https://www.changenet.sk/?section=kalendar&x=490666&cat=14658#ixzz0pb3VZ07O

..ale to už bolo..

v utorok, dnes je piatok..

šabat šalom..  ;)

ari180:
jaaj jasnee...poplietol som si mesiace trochu  :-[
len dnes som sa o tom dozvedel :d 
tak nic ted...dakujem :D
sabat salom :d

janagab:
dnes jsem znovu atakovala Českou televizi a chtěla přesně vědět, kdo platil reportéry ČT na provokatérské výpravě. po cca 20ti minutovém rozhovoru mi rozčilená paní vedoucí diváckého centra sdělila, že "promile" mého koncesionářského poplatku šlo i na tuto akci. ČT je prý placena ze 70 procent z koncesionářských poplatků a ze 30 ze své obchodní činnosti. Pokud chci podrobnější informace, mám si požádat dle Zákona 106/1999Sb. O svobodném přístupu k informacím. arogance ČT nemá obdoby. viz jejich níže uvedené dnešní vyjádření:

Vážená paní, telefonicky jste si vyžádala informace o účasti našeho redaktora v oblasti Gazy. Zde pro Vás přikládám vyjádření Vedoucího zahraniční redakce ČT Martina Řezníčka.

Česká televize se zúčastnila konvoje s humanitární pomocí určeného pro Gazu s cílem přinést původní, autentické zpravodajství o této důležité mezinárodní události.

Vývoj v posledních hodinách relevantnost tohoto cíle dokázaly.  Česká televize měla na jedné z lodí jednoho ze svých nejzkušenějších reportérů a kameramanů Petra Zavadila, resp. Jana Línka. Petr Zavadil má s Blízkým východem dlouholeté zkušenosti, patří mezi přední české odborníky na tuto oblast. Přítomnost štábu nezávislého média, jakým je Česká televize, na jedné z lodí s propalestinskými skupinami není v žádném případě důkazem příklonu k jedné ze stran blízkovýchodního konfliktu. Nejen osoba zkušeného zpravodaje, ale i vnitřní politika Redakce zpravodajství České televize, která v maximální možné míře ctí hodnoty jako nestrannost a nezaujatost, jsou dostatečnými zárukami objektivního přístupu vůči této události. Autentické svědectví - nejen českých - novinářů z incidentu, který se odehrál v noci z neděle na pondělí, bude cennou nezávislou informací nejen pro diváky České televize, ale i v mezinárodním kontextu. Pohled propalestinských skupin bude totiž logicky veden snahou interpretovat události pouze z jednoho úhlu.

Naštěstí ne všichni jsou jako ČT, ICEJ protestuje a do médií dává prohlášení, kterým se staví za Izrael. Toto prohlášení jsem pochopitelně podpořila.

s ČT ještě nekončím. sice je to hodně náročné, ale dokud nedostanu oficiální písemné vyjádření k této záležitosti, nedám jim - dacanům - klid. je to o to horší, že si tyhle lumpy platíme z koncesionářských poplatků. s tím se v žádném případě nesmířím. jana

Tomsik:
Tak vzhledem k tomu, ze jsem do CT i na radu CT posilal email, tak koukam, ze vsem, kdo se dozaduje informaci od pana Reznicka, prisla ta sama odpoved, a to slovo od slova, cili ocividne si tam ani nedavaj cas oby odepsali kazdemu zvlast! da se to pochopit pri poctu dotazu kteremu ted asi celi, ale nevi nevim, budiz...
Kazdopadne dostupna videa a info sdili na Facebooku, treba si to aspon nekdo precte nebo na to mrkne

igi79:
cim sa lisi toto video:
https://www.liveleak.com/view?i=6a3_1275348204

od videi s oslavami v uliciach po 9/11???

V nicom! Ludia oslavujuci tragediu si nezasluzia nazyvat sa civilizovanymi!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi