Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (16/39) > >>

petahyah:
ČT dělá islamistům PR za peníze českých koncesionářů ;D
Ten Šticha je nějak chytrý, asi si myslí, že Gaza je nějaký přístav na Jadranu, a že tam české novináře nenechali točit nudisty. 8)

janagab:
taky mám ten dojem, že pan Šticha spadnul z jahody a absolutně neví, k čemu se vlastně vyjadřuje. už jsem do toho investovala tolik sil, že to jen tak nenechám. zkusím počkat do příštího týdne - jak dopadne jednání Rady ČT, ale oficiální doporučenou stížnost se žádostí o sdělení, kolik "akce" stála a kdo ji platil budu požadovat zcela určitě. Jana

martindeporres:
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu ve čtvrtek v reakci na kritiku vojenského zásahu proti flotile lodí s propalestinskými aktivisty prohlásil, že je ochoten uvažovat o zmírnění námořní blokády pásma Gazy. ............
Tak je to tady. Všichni tu provokaci sežerou i s navijákem a Izrael zase ustoupí. Napadá mě tolik sprostých slov, že kdybych je tu publikoval, dostal  bych za ně naprosto oprávněně na tomto fóru doživotního banána.  >:( :( >:D

zoom:
Bohužel s vami musím souhlasit, je to prusvih.  :'(

Kjan_:
Já nevím, co je na tom nejasné. Pásmo Gazy není normální země a každý, kdo tam cokoliv přiváží, musí počítat s obrannou reakcí státu Izrael. Každý na místě Izraele by se choval obdobným způsobem. Takže: jedná se o naivitu (o tom se spíše dá pochybovat) anebo o provokaci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi