Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (9/39) > >>

Tamar:
.. to je fantastický..  ;D ;D ;D .. neskutečný.. plus ten bezelstný výraz.. asi mu to věřím..  :D :D

" .. Navázal jsem oční kontakt s vojáky a beze slov jsme se dohodli, že mě nechají v klidu.. "

martindeporres:

--- Citace: chaje kdy  1. Června 2010, 23:14:30 ---
--- Citace: Scooolie kdy  1. Června 2010, 19:25:50 ---Taky jsem to viděl. Měl české jméno a příjmení, ale dikci, jak kdyby to byl cizinec. "Jsem se to snažil točit, ale oni na mě sčíleli..." - škoda, že neřekl, jak je tedy možné, že ještě žije a není zraněn...

--- Ukončit citaci ---

stříleli na něj "barevnýma kuličkama" (??????),

--- Ukončit citaci ---
Tak to už ty kluky z IDF nechápu vůbec. Já původně  myslel, že mělo jít o ostrou akci a oni si jdou zahrát paintball. :o

Tamar:
Já to chápu. Jednoznačně se snažili jen o nutnou obranu..

..jsem ráda, že to z toho jeho projevu nějakým způsobem zaznělo..

gvodrazka:
 :)

Námořní pěchotě CAHALU je třeba především poděkovat a příslušné jedince vyznamenat za tento rozhodný zásah.

Samozřejmě, že se jednalo o sondu a "zkušební balónek" za účelem zjištění, jak dalece lze zkoušet Izraelskou trpělivost. To co se děje nyní na mořské frontě, se děje dávno už na pozemní frontě.

"Reportér" údajným jménem Línek je patrně nějaká levota...  8)

martindeporres:
asi bych posílil blokádu. Pozemní, podzemní, námořní tak aby byli hamásáci odkázáni skutečně jen sami na sebe. Aneb jak říkají staří latiníci "hic Rhodos, hic salta". Ukažte hošani utěrkovaní, co ve vás opravdu je, jestli se umíte uživit sami, veškerá pomoc bude jako půjčka ze které budete muset taky něco splácet a je jedno jak. Házení peněz do pece zvané Gaza se mi ani trochu nelíbí. Zvláště pak tím víc, že na to jdou  i moje peníze  z mých daní a rozhodně nesouhlasím s tím, že jsou používány na výkrm teroristů. Ono mě to silně připomíná i některé lidi u nás. Jen řvou, že chtějí dávky od státu, ale aby za to něco dělali... No, nebudu se zbytečně čílit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi