Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých
martindeporres:
Co má být za demonstraci? Rád bych se jí zůčastnil. Mám krásně modré tričko s ještě hezčí hvězdou.
zoom:
Ja jsem v Izraeli, ale kdyz si propalestinsti aktiviste delaji demonstraci, tak pro by si proizraelsti aktiviste nemohli udelat take. To byl z me strany dotaz. Ciste soukromy a nikym a nijak neovlivneny.
Martin:
https://www.lidovky.cz/dolezal-spojence-branit-nechteji-sebe-nedovedou-ft5-/ln_nazory.asp?c=A100601_142235_ln_nazory_glu
Také pěkný článek, zvláště ten konec by se dal tesat....
Tamar:
--- Citace: zoom kdy 1. Června 2010, 21:48:16 ---Ja jsem v Izraeli, ale kdyz si propalestinsti aktiviste delaji demonstraci, tak pro by si proizraelsti aktiviste nemohli udelat take. To byl z me strany dotaz. Ciste soukromy a nikym a nijak neovlivneny.
--- Ukončit citaci ---
No první tuhle myšlenku vyslovil na fb Jiří Bob Asher..
Jiří Bob Asher: Na Staromáku k večeru vřeštělo dvacet palestinců a českých pseudohumanistů proti Izraeli. Můžeme čekat, že svolají něco většího. Neuděláme taky něco před ambasádou na podporu ?
po několika (ne příliš "nadšených") reakcích.. ;D ;D .. např:
V T: Na demošky a "akce" jsem už moc stará a Praha je moc daleko. Až bude něco u nás, možná přijdu. :-)
A H: Nechce si počkat na informace?
Marcela Horvatova: .. můžu jen zítra nebo ve čtvrtek nebo v neděli.. Ale musela bych k vůli tomu ujet asi 600 km.. :-)))
M D: Pane Makovský, oni tyhle akce dělají převážně gojim:o)
.. myšlenka asi někam zapadla..
skutečně přijít chtěli jen dva lidé.. ten pan Makovský a Libor Beleš.. což je na demonstraci skoro málo.. ;D ;D
..a taky to chtělo hned, okamžitě..
p.s. Článek pana Doležala posílám dál.. moc pěkný..
chaje:
--- Citace: Scooolie kdy 1. Června 2010, 19:25:50 ---Taky jsem to viděl. Měl české jméno a příjmení, ale dikci, jak kdyby to byl cizinec. "Jsem se to snažil točit, ale oni na mě sčíleli..." - škoda, že neřekl, jak je tedy možné, že ještě žije a není zraněn...
--- Ukončit citaci ---
stříleli na něj "barevnýma kuličkama" (??????),
viz https://zpravy.idnes.cz/nadavali-mi-do-teroristu-a-metr-ode-me-bili-ira-rika-cech-o-izraelskem-vezneni-1v7-/zahranicni.asp?c=A100601_214136_zahranicni_stf
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi