Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (37/39) > >>

Eva:

--- Citace: zoom kdy  4. Července 2010, 00:12:19 ---Lidska blbost v kombinaci se zlobou, je jed, ktery se šíří jako ta nejhorší epidemie a obávám se, že tomu není konec. Můžete psát a říkat cokoli, agresivní zlí zamindrákovaní blbci si vždycky svou pravdu najdou.  :(

--- Ukončit citaci ---
p. Zoom zial, ale mate 100% pravdu.
Lepsie sa to neda definovat.

zoom:
Taky už jsem v životě ledascos viděla, ale přesto si nesmíme nechat zkazit naladu.

Eva:

--- Citace: zoom kdy  4. Července 2010, 13:29:51 ---Taky už jsem v životě ledascos viděla, ale přesto si nesmíme nechat zkazit naladu.

--- Ukončit citaci ---
ja viem ze je lepsie si vypit sklenku studenej vody nez instinktivne zareagovat ale niekedy sa clovek uz neovlada a vtedy prichadza k explozii

bibin:
Podle informací španělského internet. portálu publico.es se tento týden nakládala v řeckém přístavu Lavrio loď Amalthia, tentokrát s moldavskou lodní imatrikulací, která má zřejmě ještě dnes na Kypru naložit "dobrovolníky" a má plout do Gazy, vybavena nákladem, který jakémusi červenému půlměsíci "palestiny" platí Kaddáfího nadace. Osobně jsem doufal, že Kaddáfího nadace bude platit Sajdovi kurzy "jak ve švýcarských hotelech nefackovat sluhy a v Libyi nevěznit Švýcary", Viditelně jsem se mýlil. Pokud jde o klid duše proplastelínských aktivistů, doporučoval bych zásah až v il ter. vodách (ano, vím že konvenci o moři erec jisrael nepodepsal), nejlépe naházet dobrovolce do moře. Možná to nevíte, ale plavat se třeba malajští seals učí na konci výcviku (ostrov Pangkor), no a když plavat neumějí ani malajští vojáci, co potom aktivisté. S těmi "seals" mám osobní zkušenost. Když uplavou jednu padesátku, je to, jako kdybychom my skákali v noci do jejich džungle. Rarita, a většinou uplavou 10-20 metrů. Jinak, Latma mne potěšila: www.youtube.com/watch?v=MySjjw-6gY. Jdu si pobrukovat jejich " we con the world"- a šabat šalom!

bibin:
Ten odkaz je na The Three Terror- když to otevřete, tak se doberete ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi