Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (26/39) > >>

Scooolie:

--- Citace: Makos kdy 10. Června 2010, 01:04:15 ---Šíří se zvěsti, že všechna uvedená videa z minulého pondělí jsou falsa. Tady na Eretz není k tomu žádné stanovisko.
Jak to je?

--- Ukončit citaci ---

Jak říká gvodrazka - že se někde šíří nějaké zvěsti, co s tím má Eretz společného?   ::)

Elazar:

--- Citace: Makos kdy 10. Června 2010, 01:04:15 ---Šíří se zvěsti, že všechna uvedená videa z minulého pondělí jsou falsa. Tady na Eretz není k tomu žádné stanovisko.
Jak to je?

--- Ukončit citaci ---

Já slyšel, že falsum je ten konvoj, Izrael, holocaust, egyptské pyramidy a přistání na Měsíci. A eretz se k tomu také nevyjádřil. Ani CNN.  ::)

Makos:
Právě jsem se zkontroloval a fakt falsum nejsem. 8)

Jen bych rád věděl, jak reagovat na toto: https://nwoo.org/view.php?nazevclanku=dukaz-ze-audio-radiove-komunikace-izraelske-armady-s-mavi-marmarou-je-vykonstruovana&cisloclanku=2010060002

Jméno Max Blumenthal zní židovsky, jeho blog je mimo provoz a stránky IDF se mi nechcou nahrát už asi den(útoky?).

Takže bych rád znal pravdu...

Tomsik:
Blbost, kazdopadne to, ze aktiviste napadli vojaky nahrane asi fakt nebude...a at si po radiu povidali treba o tom jak se maj radi nic nemeni na tom, ze zasah byl opravneny.

gvodrazka:
 :D
To Makos:
Zdá se, že to přece jen myslíš upřímně a tak sorry, že jsem na Tebe byl trochu jízlivý.

Uvažuj. Cui bono…

V čím zájmu je udělat co největší bordel kolem Gazy?
Kdo má zájem vyřešit věc co možná nejtišeji?
Kdo má zájem navodit permanentní atmosféru nevěrohodnosti všeho okolo této věci?
Kdo do toho pořád ryje ?
Kdo má zájem rozeštvat Turky s Izraelem?

Podívej, „pravdu“ se dozvíš možná až za 40 let (podle mé teze: „pravda zvítězí, ale až tehdy, když na ní už nezáleží“ :P ) , ale teď záleží na tom, čemu věříš a co budeš akceptovat jako pro sebe přijatelné.

Nenech se zmást a zblbákovat, přičemž mysli pozitivně a nikoliv zbytečně komplikovaně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi