Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Goldstone
Tamar:
prima dialog.. ;D
...pro člověka, který se lehce ztrácí i v přehledném "lesoparku" české politiky a pro kterého je izraelská politická scéna hlubokou a nepřehlednou džunglí jsou vaše vzájemné výměny úžasnou inspirací a velmi srozumitelnou výukou .. :D :D
jen tak dál.. neztrácejte dech, pánové.. diskutujte.. diskutujte.. ;D ;D
gvodrazka:
:P
Politika v ČR jako taková neexistuje. Tam, kde chybí politická odvaha a kultura, nelze vůbec o nějaké politice mluvit. Proto mne tohle zdejší pimprlové divadélko tak nějak míjí.
Protože všechno se vším souvisí, lze dedukovat, že pokud nikdo nenalezne odvahu k nalezení způsobu, jak odstranit z veřejné osobní dopravy chlévský zápach, pak se i establishment (na všech stupních správy) bude nadále nalézat v poměrech přetékajícího septiku. Je správně rozlišovat okamžiky, kdy uplatňovat Listinu lidských práv a kdy bouchnout pěstí do stolu. 8)
Izraelská politická scéna není tak nepřehledná, jak by se mohla zdát.
Já mám svůj styl sledování šumů ;D. Monitoruji pouze partaj, která mne zajímá, se kterou se identifikuji. Ze souvztažností, které se na ni v průběhu jejího veřejného působení nabalují, lze vysledovat i okolní politické dění a orientovat se v něm.
Připouštím, že to není přístup politického komentátora, profesionálně sledujícího politiku v její komplexitě, ale má to tu výhodu, že mi v tom nevzniká hokej. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi