Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CENZURA
Vader:
OK, co takhle zalozit novy thread (vlakno) treba v sekci "Obecna nabozenska debata" ? Myslim, ze tady v threadu o me despoticke krutovlade a cenzure ( :-* ;D ) na to nikdo moc reagovat nebude...
karaitecz:
--- Citace: nillbert kdy 6. Června 2007, 23:39:39 ---Skůlosi ale tim že si přesunul tu diskuzi do privátního sektoru a dal si prohlížecí práva jen Achabovi - tim si znemožnil Jigalovi reagovat na to co jsme mu s Vadem odpověděli...
Podle mě to zbytečně hrotíme... vopruza jako je Analytik tu necháme prudit 2 měsíce a Jigala vyhodíme po jednom dni? ...to snad neni nutný ...dyt je náš ;-)
--- Ukončit citaci ---
Chtel bych upozornit ze jsem nemel na mysli cenzurovani prispevku o homosexualite, ale chtel jsem upozornit na CENZURU v sekci BOJ O TALMUD.
Napsal jsem prispevek, ktery vyvraci nepravdive tvrzeni Jicchaka : Argumenty antisemitů proti Talmudu byly vždy velmi vratkým stéblem a proto k jejich rozvoji došlo pouze pod rouškou temna jakou byla doba nacistické okupace, či doba středověké inkvizice, nikdy ne pod tíhou argumentů .........................
1) Talmud nekritizovali pouze antisemite, ostre ho kritizovali i Israelite/Zide
2) Vypsal jsem jmena nekterych zidovskych kritiku a jejich dila
3) Pripomenul jsem ze take rabini neunesli tihu argumentu, ze existovala i Farizejska/Rabinska inkvizice, paleni knih oponentu, upalovani odpurcu, vyhaneni odpurcu do exilu, cenzura, zruseni vsech nerabinistickych skol,....
4) Nakonec, ze ma tvrzeni (oprena o dostupnou RABINISTICKOU literaturu) nebyla vyvracena "tihou argumentu", ale byla CENZUROVANA a VYMAZANA!!!!! >:(
Yan:
Tak to je těžká munice.
To smazání mýho příspěvku mě spíš pobavilo, takže když tady někdo psal že se kvůli tomu rozčiluju byl velmi daleko od pravdy.
Vader:
--- Citace: karaitecz kdy 7. Června 2007, 10:16:49 ---4) Nakonec, ze ma tvrzeni (oprena o dostupnou RABINISTICKOU literaturu) nebyla vyvracena "tihou argumentu", ale byla CENZUROVANA a VYMAZANA!!!!! >:(
--- Ukončit citaci ---
Byla vymazana. Mnou. Ne cenzurovana. Kdybych ji mel "vypipat", tak by byla necitelna. Ostatne jsem ti ohledne toho poslal PM. Mohu-li se zeptat, kam se podela utocnost puvodni (smazane) zpravy ? Nevidim tu ani zminku o Talibanu... :o
BTW vyz vyse. Tady se tim asi nikdo zabyvat nebude. Nahod novy thread v odpovidajici sekci.
nillbert:
--- Citace: karaitecz kdy 7. Června 2007, 10:16:49 ---Chtel bych upozornit ze jsem nemel na mysli cenzurovani prispevku o homosexualite, ale chtel jsem upozornit na CENZURU v sekci BOJ O TALMUD.
--- Ukončit citaci ---
Já vim :-)
...já chtěl abys měl přístup všude a aby tě nikdo nemazal :-)
.....leč ostatní mají zatím jiný názor ( v diskuzi v sektoru kam ty nemáš přístup máme jedno témo čistě jen o tvé osobě :-))
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi