Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
vyhoštění izraelského diplomata
janagab:
to gvodrazka:
nic moc nového jsem se teda z těch odkazů nedověděla a prostě nemůžu souhlasit. nejde mi to. vražda palestinského teroristy byla podle mne správná, podezření, že vše zorganizoval Mosad očekávatelné, ale důkazy pramalé (souhlasím - příště lépe!). takže prostě se mi fakt zdá Británie eckelhaft a furt pro ni nemám pro tento akt nějakou svou vnitřní omluvu. snad později, až zjistím další skutečnosti, teď mi to připadá nízké, podlé, hloupé, připos..né vůči muslimům a já prostě nevím, proč bych toto měla chápat. maximálně vzít na vědomí. mám štěstí, že můžu některé věci hodnotit emocionálně, protože to prostě ženské můžou,ne?
martindeporres:
Nedávno se tu probírala otázka rozdílu mezi rozumem selským a rozumem politickým. Berte toto jako klasickou ukázku rozumu politického Místo aby EU přivřela penězovody pro utěrkované teroristy a přerušila s nimi veškeré kontakty, šije do Izraele, který se těmhle teroristům brání. Chucpe a pokrytectví nejvyššího kalibru. Vím, že to bude znít strašně, jak to napíšu, ale jako bych v podtónu politiky EU k Izraeli zaznívala věta: "Proč se Žide bráníš, vždyť bylo vždycky tak příjemné ti dát po hubě. A když už to nemůžeme dělat my, ať to dělají alespoň Arabové. A my je v tom podpoříme." Staletí živený evropský antisemitismus pod rouškou politické korektnosti. Tak trochu na zvracení, že?
gvodrazka:
To janagab:
Ano, byla to správná a oprávněná akce. Co se týče emocí, mají muži nad ženami emocionální výhodu :P viz
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3867863,00.html
;D
To martindeporres:
Evropa skutečně zálibně hledí na Araby, zabíjejíci Židy. Navenek se však tváří zděšeně, zastírajíc, jak se jí v nitru tetelí srdíčko radostí na židovským neštěstím. V takové atmosféře má evropský židovský politik velmi svízelné postavení a velmi omezený manévrovací prostor.
:(
janagab:
to gvodrazka - tak, takto pojatou emocionální výhodu mužů jsem empiricky zmapovanou četla teď poprve :D
každý den se holt člověk může dovědět něco nového.
to martindeporres - mluvíš mi ze srdíčka!
Eva:
--- Citace: janagab kdy 25. Března 2010, 16:37:00 ---
to martindeporres - mluvíš mi ze srdíčka!
--- Ukončit citaci ---
aj mne!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi