Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

vyhoštění izraelského diplomata

<< < (3/4) > >>

martindeporres:
to je zrovna ten případ, kdy člověka vůbec netěší, že s ním někdo souhlasí. :(

Eva:

--- Citace: martindeporres kdy 26. Března 2010, 18:10:16 ---to je zrovna ten případ, kdy člověka vůbec netěší, že s ním někdo souhlasí. :(

--- Ukončit citaci ---
aj v tejto vete je vela pravdy :(

janagab:
...no a když k tomu všemu přičteme politiku Obamy a požadavek OSN, aby Izrael zaplatil teroristům v Gaze válečné reparace, tak teda fakt není důvod k jásotu. snad k permanentní naději...

martindeporres:

--- Citace: janagab kdy 26. Března 2010, 20:19:14 ---...no a když k tomu všemu přičteme politiku Obamy a požadavek OSN, aby Izrael zaplatil teroristům v Gaze válečné reparace, tak teda fakt není důvod k jásotu. snad k permanentní naději...

--- Ukončit citaci ---
No dalo by se to vyřešit tak, že by Izrael vystřílel všechny teroristy, aby nebylo komu platit.  :D A o tu naději jde. Jakkoliv jsem bezbřehý pesimista ve věcech, které spadají do řádu čistě lidského, stejně tak jsem bezbřehý optimista ve věcech, které spadají do kompetence Stvořitelovy. Není snad psáno " blaze tomu, kdo svou naději vložil v Hospodina" ? Tak se snažím ze všech sil být blažený   :) Myslím, že je to jediná cesta, jak v tomhle světě nezblbnout.

janagab:
ale je to strašná fuška, čekat, až to Stvořitel vyřeší. já bych třeba Izraeli pomohla okamžitě a jakkoliv, jsem úplně vyřízená z toho, že musím číst a poslouchat ty nestoudné pitomosti a lži, co pouštějí média, doslova mě to ničí. už se těším na prázdniny, kdy snad pojedu do Izraele, to je jediné, co mě může uklidnit....

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi