Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Výstavba ve východním Jeruzalémě
janagab:
Mám zajímavý zážitek ze včerejšího dne. Syn mi oznámil, že se hlásí na politologii. I dala jsem mu záludnou otázku: "Myslíš si, že je vhodné, aby židé stavěli nové byty ve východním Jeruzalémě?", ptám se. Můj syn na mě čučí nechápavě a dává mi pragmatickou odpověď: "No a proč ne? Je tam málo slunka nebo vody? Mamo, já se hlásím na politologii, ne na stavárnu, ať si židi stavějí co chcou a kde chcou.....". Začala jsem si přát, aby se na tu politologii dostal a tento svůj postoj neopustil, co myslíte?
Scooolie:
Krásná odpověď. Pokud si ponechá tento názor pro sebe při skládání některých zkoušek u některých pedagogů, tak v zásadě může velmi úspěšně absolvovat ;D
Že se tak ptám, kde chce politologii studovat? Na FF UK, FSV UK nebo někde jinde?
gvodrazka:
:D
V Erecu, když začnete stavárnou, můžete skončit u politologie. Zejména, když chcete stavět v Ramat Šlomo apod... ;D
zoom:
Jen nevím, jestli se panu synovi nebude trochu ztěžka studovat, když má zdravý selský rozum. Snad mu ho cestou neukradnou. V případě, že zůstane takový jaký je, tak je skutečně naděje, že v příští generaci ta politika bude lepší.
janagab:
No, chce studovat na FFUP. Když jsem říkala dědovi, jak se k výstavbě ve východním Jeruzalémě staví můj syn, tak se hrozně smál a říkal,že, až dostane u přijímaček podobnou otázku, tak, že má rovnou zavolat rychlou záchranku. Jinak, protože je po mně, tak určitě svůj názor neztratí, pouze ho transformuje podle historických/vědeckých poznatků.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi