Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Sjednocení

(1/6) > >>

Luděk Vališ:
Nabádám k sjednocení židů. Národ, který má pouze několik milionu lidí, musí být jednotný. Tady není místo na hádky.To co jsem viděl na Vašich stránkách, útoky, ataky, vyhození. Jestliže nebudou židé jednotní, prohrají to. Přeji vše dobré. L.Vališ

Eva:

--- Citace: Luděk Vališ kdy  6. Února 2010, 22:24:01 ---Nabádám k sjednocení židů. Národ, který má pouze několik milionu lidí, musí být jednotný. Tady není místo na hádky.To co jsem viděl na Vašich stránkách, útoky, ataky, vyhození. Jestliže nebudou židé jednotní, prohrají to. Přeji vše dobré. L.Vališ

--- Ukončit citaci ---
Mam dojem ze co ste videl je nieco uplne ine  nez Vasa interpretacia. Utoky, ataky-hladam ale nenachadzam.Diskusie a vymena nazorov je vitana ked neporusuje kody pisania/chovania. Spominate vyhodenie, bolo tu clena ktory neakceptoval kody. Tak to ma byt v kazdej spolocnosti a nielen na tejto webovej stranke.
Aj ja Vam prajem vsetko dobre.

Tamar:
Opět melete nesmysly na místě, kam to nepatří.
Buď napište nějaký rozumný podnětný příspěvek, anebo na tyto stránky opravdu nechoďte. To není žádné vyhazování, jen doporučení přesně ve smyslu vašich návrhů.

--- Citace: Marcela kdy 19. Ledna 2010, 19:31:39 ---..nic proti ničemu.. Luďku, ale všechny Vaše příspěvky vyjma snad jednoho patří do Hyde park..
Prosím, v zájmu přehlednosti fóra, nepřidělávejte práci adminům a když chcete uveřejnit nějaký příspěvek, zkuste nejdřív najít nějaký link, ke kterému by se mohly hodit. A když nenajdete a není to zrovna téma, které by zásadně souviselo se zaměřením webu, máte tu ten Hyde park..

--- Ukončit citaci ---

zoom:
Pane Vališ, Vy se chcete bavit tím, že urážíte? Já jsem Vám do Hyde parku napsala něco, co je velmi pozitivní a Vy jste založil nové vlákno, kde se snažíte urážet? Víte bez diskuze není pokračování. A právě proto, že se židé snaží doskutovat a dívat se na věci z různých úhlů, je to co vede k pokračování. Talže se nebojte a dejte si nějaké dobré vínko a směle buďte Francouzem ale nejlépe sám sebou.

Albert Ahornchen:
Pane L. toto je holá provokace, poslechněte Zoom .
A mějte se s pozdravem .

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi