Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Propalestinská levicová "aktivistka" na iDnes

<< < (14/21) > >>

petahyah:

--- Citace: Jarda kdy  4. Března 2010, 22:36:07 ---Spadá policie pod ministerstvo vnitra?

--- Ukončit citaci ---
Je ministr vnitra ministrem Policie?

Spadají církve pod ministerstvo kultury? Znamená to, že jsou mocí exekutivní?
Spadají školy pod ministerstvo školství? Znamená to, že jsou mocí exekutivní?
Spadají nemocnice pod ministerstvo zdravotnictví? Znamená to, že jsou mocí exekutivní?
Nebo jsou mocí zákonodárnou, nebo že by soudní?

petahyah:

--- Citace: Jarda kdy  4. Března 2010, 22:57:03 ---Dobrou noc, pokračování příště.

--- Ukončit citaci ---

No já osobně už disktovat nebudu, nudí mě diskuse s člověkem bez elementárních znalostí.

martindeporres:
Konečně jsem pochopil, proč se o někom říká, že se chová jak malej Jarda. Díky za názornou  a plně vystihující ukázku. ;D

Jarda:
Alespoň v Čechách je policie součástí moci výkonné. https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDkonn%C3%A1_moc_v_%C4%8Cesku Asi koncept státu Izrael neleží na moc pevných základech když si jeho obhájci neumí přiznat ani tento fakt.

Elazar:
Zato jeho odpůrci neumí číst a nedokáží sesmolit ani větu, která by měla hlavu a patu.  :D

--- Citace: martindeporres kdy  5. Března 2010, 04:06:02 ---Konečně jsem pochopil, proč se o někom říká, že se chová jak malej Jarda. Díky za názornou  a plně vystihující ukázku. ;D

--- Ukončit citaci ---

Já jsem si říkal, že to jméno Jarda se tak nějak hodí, ale pořád jsem nemohl přijít na to proč   :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi