Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

GADNA

<< < (7/17) > >>

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy  4. Ledna 2010, 13:11:39 ---Vader: Pleteš dohromady 2 věci - moji kritiku HJ/Svazarmu a můj výrok proti uniformovaným složkám. Samozřejmě, že většina "svazarmovců" nebyla při práci v rovnošatech. To až pak, když jako zkušené kádry narukovali do ČSLA.

Bránit se proti komu a čím? Příští válka nebude vedena v ČR, ale někde na hranici EU nebo na Urale. A nějací vojáčci s pistolkama tam budou skutečně nanejvýš jako kanonfuter. Kdyby Armáda ČR neměla jediný tank, nic by se nestalo. Proti komu ty slavné tanky chceš mít, když jsme obklopeni spojenci? Příští války se povedou na hranicích Turecka a Íránu, v Tunisku, Alžírsku, Egyptě, na Urale...

--- Ukončit citaci ---

Kde je tu emotikon pro odplivnuti si ?

Scooolie:
Ještě abyste se bavili o politice! Uvědomělý svazarmovec samozřejmě loajálně podporuje režim. To se snad má samosebou, ne? O politice se baví rozvraceči a reakcionáři.

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy  4. Ledna 2010, 13:20:42 ---
--- Citace: Scooolie kdy  4. Ledna 2010, 13:11:39 ---Vader: Pleteš dohromady 2 věci - moji kritiku HJ/Svazarmu a můj výrok proti uniformovaným složkám. Samozřejmě, že většina "svazarmovců" nebyla při práci v rovnošatech. To až pak, když jako zkušené kádry narukovali do ČSLA.

Bránit se proti komu a čím? Příští válka nebude vedena v ČR, ale někde na hranici EU nebo na Urale. A nějací vojáčci s pistolkama tam budou skutečně nanejvýš jako kanonfuter. Kdyby Armáda ČR neměla jediný tank, nic by se nestalo. Proti komu ty slavné tanky chceš mít, když jsme obklopeni spojenci? Příští války se povedou na hranicích Turecka a Íránu, v Tunisku, Alžírsku, Egyptě, na Urale...

--- Ukončit citaci ---

Kde je tu emotikon pro odplivnuti si ?

--- Ukončit citaci ---

Plivej si kam chceš, ale sám dobře víš, že mám pravdu. ČR je obklopena spojeneckými zeměmi. V dohledné době (10-20 let) nepotřebujeme víc než expediční sbory, schopné provádět operace v cizině.

Vader:
Ted uz vazne netusim, jestli si na slabomyslneho fanatika jen hrajes, nebo jestli jsi tu roli uz prevzal za svou...
A co se spojencu tyce, tak vetsina spojencu (v osobnim zivote nebo na statnich urovnich, to je fuk) je pro mne a priori podezrela. Od nepritele aspon vim, co cekat.

Vader:
PRO ODLEHCENI
Otazka zni : kterou z nize zobrazenych, zarucene pacifistickych a kolektivismem opovrhujicich slecen preferuje 28 Vaderu z 10 ?  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi