Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Chrámová hora

<< < (5/6) > >>

wocicko:
Já se omlouvám za mezery ve vzdělní, ale stejně se zeptám: že není červená kráva chápu, snad se i poměrně nedávno nějaká skoro červená narodila, pokud si dobře pamatuji... ale proč jsou všichni apriori nečistí? Vždyť přece každý se nemusel potkat s mrtvolou, nebo jde ještě o nějaké jiné znečištění? Díky  ;D
Jo a pro Santose: ať se podívá na díl Teorie velkého třesku s názvem Jeruzalémská dualita, je snad v první sérii, tam taky jeden človíček má konstruktivní nápady na řešení situace na Předním východě  8)

Talmid:
El nuevo Jerusalem (Cherusalem)  :D

Talmid:
Tak já bych zase podotkl, že mesianismus není nedílnou části judaismu-vzniknul mimochodem až po druhém chrámu. Za další ten chrám tam taky někdo musel stavět tenkrát a pochybuju, že měli 2x popel z krávy co dneska neexistuje-co když nebyla celá červená? O tom bych prosil trochu více informací, já to neznám do detailu.

Tamar:
informace o tom, jak se stavěl druhý chrám by byly jistě zajímavé

ale že měli popel z červené krávy, to jsem si jistá
i tím, že byla celá červená

zoom:
Lidičky zašli jste na hodně tenký led, bez dostatečných informací je k tématu lépe mlčeti a studovati.
Červená kráva se před pár lety opravdu objevila, ale později byla shledána nezpůsobilou pro několik nečervených chlupů.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi