Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Kto je Ježiš ? Rôzne pohľady, aká je pravda...

<< < (3/4) > >>

Elazar:
Diskusi uzavřít, smazat, zapomenout...  :-X ::)

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 11. Prosince 2009, 08:40:56 ---
--- Citace: Vader kdy 11. Prosince 2009, 02:25:09 ---Obavam se, ze ta Scooolieho noticka byla mirena na me
Posle na me katapulty a vyfarmi me

--- Ukončit citaci ---

Mířená byla obecně.

Ale jinak mě mrzí, že už dávno nehraji, protože Chanuka, Jom Kipur a další povedené svátky jsou u online her ideální k zúčtování s židovskými konkurenty - oni prostě seděj v templu a nejsou online  ;D

--- Ukončit citaci ---

Tak to jsem rad, ovsem pod pojmem "byla mirena obecne" si lze predstavit cokoliv. Takze nevim, jestli jsem az tak moc rad.
Na S2 me nechytis, na S5 vedu jednu z nejkrutejsich allies, a zastup udela o Vysokych svatcich nas diplomat, nebo script. MH uz nestihaji scripty hlidat  :P

eubulus:

--- Citace: martindeporres kdy 10. Prosince 2009, 21:36:27 ---Nezloběj se ebulus, sice nevím odkud  to opsali, ale představujou si to jako Hurvínek válku. A tvrděj nám tady, že představujou  nějakej křestanskej pohled, ale  i pohled katolíka a protestanta se liší. Ač křesťan, do hloubi duše bych se styděl  někam hodit  pár frází o Ježíšovi  (ještě blbe interpretovaných)a chtít po ostatních vážnou diskusi. Scooolie vám to moc hezky napsal. Teď si někam zalezte a klepejte se po ramenou, jak jste to těm židům natřel. ;D

--- Ukončit citaci ---
Pri všetkej úcte k nim, martindeporres, oni si neprečítali poriadne môj text. Vrátia sa k tomu a poriadne si to prečítajú.

petahyah:

--- Citace: Vader kdy 10. Prosince 2009, 14:18:17 ---
--- Citace: eubulus kdy 10. Prosince 2009, 13:13:07 ---
Na stvorenie všetkého ostatného v nebi i na zemi Boh použil predľudského Ježiša ako svojho ‚majstra v diele‘.

--- Ukončit citaci ---

A ze se o tom kniha Beresit zapomnela zminit  ::)

--- Ukončit citaci ---

Bůh to přece mohl sdělit Mojžíšovi ústně, jako mnoho jiných věcí v Tóře neuvedených!  ;D

martindeporres:
Ebulus: Ale prečítali. Kdybyste si zase na oplátku vy prečítali celou diskusi tady,  možná byste i zjistil, že toto téma se tu už řešilo opakovaně. Vy jste toto navýsost citlivé téma  znovu otevřel s taktem buldozera ve skleníku  a citem chirurga operujícího mozek sekerou. Stála-li za tím vaše horlivost, musím říci že horlivost je věc krásná a ještě lepší je, když se spojí s moudrostí. Určitě se na mě nebudete zlobit, když tímto příspěvkem uzavřu svoji účast na této diskusi.  Pax vobiscum.
P.S. tyto  stránky navštěvují lidé, kterých si pro jejich moudrost  hluboce vážím a vždy se od nich rád poučím, i když s nimi nemusím vždycky  souhlasit.  Mohu vám doporučit jednu věc. Učte se od nich. Ani vy nemusíte s nimi vždy zcela a ve všem souhlasit, ale važte si toho, že vám nabídnou možnost jiného pohledu. Já osobně jsem velice vděčný, že tuhle možnost mám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi