Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
minarety ve Švýcarsku
martindeporres:
Dovoluji si mírně nesouhlasit. Do kostela můžu přijít zadumaný, s bolestí, zasmušilý a se slzami: Jenže v tom kostele bych se měl setkat s někým, kdo mi pomáhá a pak vylézt vysmátý z toho, že všechny ty moje bolesti, starosti mají řešení a navíc na ně nejsem sám. Křesťanství není taková pochmurnost, za jakou se vydává nebo je vydáváno.
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 6. Ledna 2010, 08:54:34 ---...leží řádný díl viny na levicových Židech.
--- Ukončit citaci ---
Jiste. Na kom jinem by mohla vina lezet, zeaaano ? Az ti jenou spadne na barak, vinnym shledas levicackeho provozovatele vesmiru... Kdybych ti mel strucne sdelit co mam prave na jazyku, musel bych si sam dat permban.
--- Citovat ---Taková činnost americké ADL, toť jasný příklad sekulárních blouznivců, nepřátelských vůči jakémukoliv veřejnému projevu křesťanského života - kteří objektivně bojují po boku islámu...
--- Ukončit citaci ---
Viz vyse. Takove neuveritelne ****** vypovidaji jen a pouze o tve nezvladatelne a nelecene OCD :-(
Scooolie:
--- Citace: martindeporres kdy 6. Ledna 2010, 10:44:06 ---Dovoluji si mírně nesouhlasit. Do kostela můžu přijít zadumaný, s bolestí, zasmušilý a se slzami: Jenže v tom kostele bych se měl setkat s někým, kdo mi pomáhá a pak vylézt vysmátý z toho, že všechny ty moje bolesti, starosti mají řešení a navíc na ně nejsem sám. Křesťanství není taková pochmurnost, za jakou se vydává nebo je vydáváno.
--- Ukončit citaci ---
Ale samozřejmě, že máte pravdu! Ale také mohu přijít do kostela bez starostí a vyjít v hlubokém zamyšlení nebo s bolestí nad tím, jakou oběť Ježíš přinesl. Neb dle řady výkladů, když na kříži umíral, tak fyzicky cítil bolest za všechny hříchy každého, jehož viny na sebe vzal... To asi nebylo nic hezkého...
Samozřejmě to nepopírá to, co píšete vy. Ale stejně jako křesťanství není pochmurnost, tak to také není jen juchání... Kromě té radosti, že "jsme z toho venku a máme milost", by tu mělo být i vědomí, že to nebylo zadarmo a že to platil někdo jiný...
--- Citace: Vader kdy 6. Ledna 2010, 11:29:22 ---
--- Citace: Scooolie kdy 6. Ledna 2010, 08:54:34 ---...leží řádný díl viny na levicových Židech.
--- Ukončit citaci ---
Jiste. Na kom jinem by mohla vina lezet, zeaaano ? Az ti jenou spadne na barak, vinnym shledas levicackeho provozovatele vesmiru... Kdybych ti mel strucne sdelit co mam prave na jazyku, musel bych si sam dat permban.
--- Ukončit citaci ---
Tak já nevím, jak jinak mám označit sekulární Židy. V USA volí Demokraty, v EU soc. demokracii, nemají rádi křesťanství a prosazují sekularizaci veřejného prostoru, co jim síly stačí... Dle mého skromného soudu jsou prostě levicoví. Ale můžeme jim říkat klidně i jinak, třeba sekulární.
--- Citace: Vader kdy 6. Ledna 2010, 11:29:22 ---
--- Citovat ---Taková činnost americké ADL, toť jasný příklad sekulárních blouznivců, nepřátelských vůči jakémukoliv veřejnému projevu křesťanského života - kteří objektivně bojují po boku islámu...
--- Ukončit citaci ---
Viz vyse. Takove neuveritelne ****** vypovidaji jen a pouze o tve nezvladatelne a nelecene OCD :-(
--- Ukončit citaci ---
Hele, přestaň prskat a nastuduj si třeba něco o kampani ADL proti tomu, aby se na veřejných prostranstvích a veřejných prostorech v USA objevovaly křesťanské symboly. Proti tomuhle sekulárnímu tažení se postavili i někteří praktikující američtí Židé, kteří právem namítali, že náboženství je součástí života a že tedy není důvod jej vykazovat čistě do soukromí...
Tomsik:
Ja treba vychazim z kostela s usmevem...a tak i vetsina lidi co je tam se mnou...samozrejme nedokazu posoudit jak to maji treba katolici a dalsi krestane.
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 6. Ledna 2010, 12:37:46 ---Tak já nevím, jak jinak mám označit sekulární Židy. V USA volí Demokraty, v EU soc. demokracii, nemají rádi křesťanství a prosazují sekularizaci veřejného prostoru, co jim síly stačí... Dle mého skromného soudu jsou prostě levicoví. Ale můžeme jim říkat klidně i jinak, třeba sekulární.
--- Ukončit citaci ---
Tak jim rikej sekularni. Ja taky kazdeho, kdo je mi protivny, neoznacuju potupne jako "pravicaka".
--- Citace: Scooolie kdy 6. Ledna 2010, 12:37:46 ---Hele, přestaň prskat a nastuduj si třeba něco o kampani ADL proti tomu, aby se na veřejných prostranstvích a veřejných prostorech v USA objevovaly křesťanské symboly. Proti tomuhle sekulárnímu tažení se postavili i někteří praktikující američtí Židé, kteří právem namítali, že náboženství je součástí života a že tedy není důvod jej vykazovat čistě do soukromí...
--- Ukončit citaci ---
Jediny, kdo tu (kontinualne) prska, jsi ty. Kdyz neco takoveho budou prosazovat krestani, budes se svijet blahem. Pamatujes na nasi debatu o Marylandu ? Muzu ti ji pomerne detailne pripomenout, ale velmi nerad bych tak cinil verejne.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi