Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
minarety ve Švýcarsku
gvodrazka:
:D
Šmankote šmankoťácká, to nebylo myšleno na nich, Vader, ať mne dibbuk kopne... 8)
Přiznávám, že v dobách květinové revoluce a nepokojů v Quartier Latin, jsem zálibně naslouchal (dámy prominou)sloganům: "Bez pořádné revoluce, není žádné kopulace" a tento akční program jsem horlivě uplatňoval u slibných soudružek... :-*
jedokaj:
--- Citace: Marcela kdy 30. Listopadu 2009, 15:28:24 ---Myslím, že to ZATÍM není ze strachu, ale spíš z pokryteckého "ABYCHOM NEVYPADALI JAKO RASISTI".
--- Ukončit citaci ---
To je neskutočný názor vieš vôbec k čomu sa vyjadruješ a o čo tam vlastne ide?Asi nie ked toto čítajú ludia.
Tamar:
Ne, jedokaji, vím k čemu se vyjadřuji a JE to můj skutečný názor.
Možná si ještě tady v té kotlince nikdo nedovedeme zatím uvědomit, o co v tomto případě jde.. A až to bude víc než jasné, tak bude trochu pozdě.
Někde si to přečti. Třeba v rozhovoru s kardinálem Vlkem, odkaz je tady někde kousek výš..
martindeporres:
scooolie: souhlasím s vámi, téma vykoupení je základ, ze kterého křesťanství vychází. Nutno se ovšem položit na jednu zásadní otázku. Co může křesťanství současné společnosti nabídnout a hlavně jakým způsobem. Vždycky je důležitý způsob podání. Řečeno velmi jednoduše až neotesaně. Jak dostat lidi do kostela, když tam nějaký chlap v ornátu mumlá staletí staré texty, a mává rukama nad kalichem a hostiemi a do toho se hraje hudba, která rozhodně nepatří do top ten současné pop music? Co to komu dnes říká? Jak chce tímhle dnes církev získávat nové duše? Těch různých lákadel je dnes tolik.... Nedokážu se ubránit vzpomínce na film Sestra v akci. S politováním tak nějak musím konstatovat, že víceméně defenzivní pojetí křesťanství z dob totality přežilo do doby současné.
gvodrazka:
;)
Kdysi jsem zaslechl názory z kruhů blízkých církvi katolické, že církev umí čekat a má čas sta a sta let.... lidé přijdou za církví a nikoliv církev za lidmi....
Třeba to tak opravdu je. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi