Judaismus > Obecná náboženská debata

Rabín odhalil jméno Mesiáše

<< < (8/9) > >>

Yan:
kdo by to byl řek  ;D

fanuel:

--- Citace: Yan kdy 15. Srpna 2007, 12:37:28 ---kdo by to byl řek  ;D

--- Ukončit citaci ---
Zdravím,  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( na jedné straně se směji a na druhé straně pláči vše je v páru.Jinak asi nezbyde než najít nějakého Jidáše aby se to vyzkoušelo jestli je můj duch i duše chráněna Boží vůlí či nikoli.Jen se obávám že jen myšlenka která by se tím zabívala je odsouzena k nezdaru.Přeji hodně úspěchů a hezký sny.Stanek(Fanuel)

jedokaj:

--- Citace: Scooolie kdy 28. Května 2007, 22:23:56 ---Tak tak. Já osobně se prorokování účastním nerad a raději si prostě na příchod mesiáše počkám. Až přijde, tak všichni uvidí, kdo to je.

Jinak naprosto souhlasím s tím názorem ohledně spekulací. Mimochodem - oblíbené rýpnutí do katolíků: Proč vlastně ten papež nosí jarmulku?  ;)

--- Ukončit citaci ---

Do iních náboženstiev nerýpem ale vám aspoň vysvetlím.
Solideo, jazykom laika povedané, je  čiapočka, ktorú na svojich hlavách nosia biskupi, kardináli a pápež. Prítomnosť solidea na hlave, či už je ružovej, červenej alebo farby bielej (tu sa myslí solideo nie hlava) znamená, že ide o hlavu pomazanú, teda hlavu biskupa a spomínané farby už len naznačujú, či tou pomazanou hlavou je biskup, kardinál alebo ak ide o bielu farbu, tak pápež – Svätý otec.

Vader:

--- Citace: fanuel kdy 15. Srpna 2007, 20:47:44 ---
--- Citace: Yan kdy 15. Srpna 2007, 12:37:28 ---kdo by to byl řek  ;D

--- Ukončit citaci ---
Zdravím,  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( na jedné straně se směji a na druhé straně pláči vše je v páru.Jinak asi nezbyde než najít nějakého Jidáše aby se to vyzkoušelo jestli je můj duch i duše chráněna Boží vůlí či nikoli.Jen se obávám že jen myšlenka která by se tím zabívala je odsouzena k nezdaru.Přeji hodně úspěchů a hezký sny.Stanek(Fanuel)

--- Ukončit citaci ---

Ja bych to prubnul, ale ma to dva hacky, jeden je z Tory, druhy z krasneho filmu. Dokazete je zaradit ?

a) Nezabijes
b) "Skoda olova pro tebe, koralecniku"  :D

gvodrazka:
 :D

Já vím !
a) příručka chovatele drobného zvířectva
b) "Nejsem ozbrojen, cizinče" přispíší si pronést Dag Badman, majitel po čertech prosperujícího saloonu a následuje uvedená replika Limonádového Joe, vyřčená na adresu řečeného kořalečníka, načež následuje pověstné: "... a nepřijdu sám. Se mnou přijde zákon". Nikde se ovšem ze scénáře nedovídáme, zda Joe měl na mysli Starý zákon, nebo Nový zákon... ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi