Judaismus > Obecná náboženská debata

Rabín odhalil jméno Mesiáše

<< < (4/9) > >>

Vader:
Takze zmineni rabbi zanechal nejaky akronym/rebus/zkratku, nebo je to cele fama ? Nebo je to vsechno uplne jinak a neni to urceno sekularni verejnosti ?

Jicchak:
Napsal list ze kterého vzali několik slov a použili začáteční písmena jako já o Fanuelova příspěvku takto lze ale komukoliv dokázat cokoliv, což jsme i na příkladu učinil.

Vader:
Aha ! Dekuji za odpoved, ted je mi to jasne. Udelali z toho akrostich (???? ????).

fanuel:

--- Citace: Jicchak kdy 15. Června 2007, 00:21:54 ---Každý si může myslet co chce ale nemůže tvrdit o někom jiném že má jiný a opačný názor než jaký po celý život nepřerušeně zastával, to je přece nesmyslné a i darebné.
Mohu učinit příklad citát od Fanuela "Zdravím Rabín odhalil" to je skratka slov = zlo razím odhodlaně. Tudíž pisatel je zlý násilný člověk, ale k takové věci nikdo nesáhne jelikož Fanuel přes všechny své výroky se domnívám vše myslí dobře, proč bychom tedy takto měli zneuctívat a památku rabi Kaduriho nesmyslnými odhaleními?

--- Ukončit citaci ---
Zdravím možná že někomu uniklo že zlo má své kořeny a je od Božích pravd hodně ale hodně vzdáleno je to vlastně opak, to na vysvětlenou, ano s rab Kaduri souhlasím až na to že to  není ten co má cinkat zvonečkem v Izraeli ale na opačném konci někde v Evropě.To že jsem uváděl ty letopočty tak to jen na ukázku co se bude dít a konec časového horizontu aby si to každý mohl kontrolovat. Je asi těžké pro Židy si uvědomit že syn člověka, syn Izraele
po kterém tolik touží jako po zachránci se narodí mimo Izrael a to ještě sám neví jestli je nebo není,a rod kdo jeho vypráví.  Je vůbec to těžký pochopit natož uvěřit, ale nikoho nenutím. Ani jsem nepřišel dělat kázání jen porovnávám vývojově jednotlivé národy a hodnotím stav země na které jsem se narodil,ale svých zděděných práv daných mě Vašim Bohem Jediným se nevzdám a čekám až pán přikáže světovým potentátům aby vrátili to co jim nepatří a je jen Boha Izraele a jeho syna. Jak je vydno s tím nic neudělám a jen si v klidu počkám. Ale aby někdo neřekl že o tom něvěděl tak internet jako médium se na oblacích snese do  rodin a je přístupné pro všechny. Kdo chce porozumět tak porozumí a i já sám tomu ještě dnes všemu chci líp porozumět.  Ale jedno vím jistě, Bůh Izraele promluvil česky ke mně a to mě přesvědčuje. Od mých mladých let se s tím těžko vyrovnávám ale jak dospívám tak si nemůžu pomoc to oslovení je silnější než může člověk pochopit. Jinak jsem to snad vysvětlil dost dobře. Možná se někdy uvidíme ale Váš Bůh není jen Váš ale celého světa a vy to dobře víte. To jestli je někddo hodný nebo zlý tak nechte na soudci všech duší pána země Boha Izraele Fanuel

Yan:
Tak v tom fanuelovym příspěvku jsem se nějak ztratil..... Kohože to považuje fanuel za Mesiáše? Sebe?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi